Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: first dancing

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilus Zobacz posta
    Szukałem długo, jednak nie znalazłem nic fantastyczego w tym zdjęciu .
    Wilus, myślę ze gdybyś zajrzał do mojego portfolio zauważyłbyś że nie brak mi wiedzy i umiejętności by robić dobre plastyczne zdjęcia. Tylko że powoli przestaje mi to wystarczać, dzisiaj fotografia reportażowa nie jest dla mnie tylko biernym pokazywaniem wydarzeń na jak najlepszych zdjęciach. Chcę być jej narratorem, ba narratorem każdej pojedynczej klatki. To zdjęcie nie jest też dziełem przypadku, zostało przeze mnie zaplanowane już podczas wyboru nastawiania parametrów ekspozycji aparatu. Wyselekcjonowane z kilku podobnych klatek i świadomie obrobione właśnie tak by mogło pokazywać emocje, zawarte w niewielkiej ilości szczegółów i subtelnym świetle. Zdjęcie nie podaje nam wszystkiego na tacy, nie jest przez to oczywiste, jest za to niedopowiedziane, co, myślę, trafnie w swoim poetyckim stylu opisał Adam.

Ty napisałeś że to zdjęcie jest dla Ciebie "kiepskie to nawet bardzo", może warto się zastanowić dlaczego dla Adama jest ono "fantastyczne {...} świetne, czytelne, wyraziste a przy tym niedopowiedziane. z tych, co to mogą i powinny otwierać portfolio - mówić a, z szeptać; super.."

Pozdrawiam
    Seweryn
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ja jestem na tak. Taki trochę filmowy kadr Ładne.

Domyślnie

Seweryn, ładnie piszesz może nawet gdyby znaleźć coś pociągającego w tym zdjęciu to technicznie jest do niczego, podejrzewam że źle naświetlone co za tym idzie obróbka nijaka, wiem że masz w dorobku wiele pięknych zdjęć ale to do nich nie należy. Oczywiście to moje zdanie które stworzył mój gust, nie powiem że jest ładne bo tak Adam powiedział.
    Pozdrawiam.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów