Świetnie złapany moment, twarz mężczyzny, zwłaszcza jego spojrzenie (dla mnie nostalgiczne), przykuwa, skłania do myślenia i interpretacji. Odrealniające odbicia i nieostrości podkreślają, że bohater zdjęcia jest daleko od miejsca, w którym siedzi. Czego można oczekiwać więcej od tego rodzaju zdjęcia ?
Ps. Wiesz, że w najlepszym przypadku Leica okaże się placebo ?
Tania jest aktualnie to czmu nie ? ale najistotniejsze jest to , ze obiektyw nie jest tani heh. <<zreszta jak dla mnie to nie musi byc Leica Dzieki i pozdro
Świetnie złapany moment, twarz mężczyzny, zwłaszcza jego spojrzenie (dla mnie nostalgiczne), przykuwa, skłania do myślenia i interpretacji. Odrealniające odbicia i nieostrości podkreślają, że bohater zdjęcia jest daleko od miejsca, w którym siedzi. Czego można oczekiwać więcej od tego rodzaju zdjęcia ?
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami