Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: dla ochłody

Domyślnie dla ochłody

mój pierwszy raz...
    zapraszam do oceny...

Domyślnie

Pierwszy raz i od razu z przytupem - świetna chmura nad piknymi górami , jedynie moim skromnym zdaniem pierwszy plan taki sobie. Ale to jedno z tych zdjęć przy oglądaniu których mogę sobie głębiej odetchnąć
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Domyślnie

Pieknie jeset... chmura kapitalnie tobi robote...i skutecznie odciaga wzrok od mniej ciekawego dolu.

Domyślnie

a jak kolorystyka?, mialem kilka innych prób, m. in. podkręcenie żółci w podłodze, ale ostatecznie zdecydowałem się na naturalną chłodną tonację

Domyślnie

Ten dół to minimalne niedociągnięcie autora przez które całość cierpi - drzewko fajnie, ten pień po lewej psuje odbiór, ciut wyżej statyw, być może krok do przodu, dbałość o szczegół i byłoby w 100% zaj...e!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Jak na pierwszy raz to bardzo przyjemnie, za wyjątkiem pierwszego planu, bo ten niestety nie porywa... za to dalsze plany bardzo ładne.
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

No poza pierwszym planem świetnie.Pozdrawiam

Domyślnie

dziękuję wszystkim za "dobre słowo" i cenne wskazówki, faktycznie musze zwracac większą uwagę na higienę w kompozycji...

Uprawnienia umieszczania postów