Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: zachód

Domyślnie zachód

witam i zapraszam

Ostatnio edytowane przez diablo1 ; 23-06-2011 o 18:15

Domyślnie

Ładny klasyczny kadr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Ładny klasyczny kadr.
    Zgadzam się, bardzo fajnie wyszło
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Bardzo pasuje mi to zdjęcie - piękne kolory i nastrój , kadr też niczego sobie
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rial Zobacz posta
    Bardzo pasuje mi to zdjęcie - piękne kolory i nastrój , kadr też niczego sobie
    ... i nic więcej dopisywać nie muszę, wystarczy się podpisać

Domyślnie

ładnie w kadrze ale mz. WB jest niedopracowany, pobawiłem sie trochę selektywnie balansem bieli i moja propozycja wygląda tak
    http://imageshack.us/photo/my-images/847/harb.jpg/
    oczywiście możesz się nie zgodzić z moją wizją, ale mz. w Twojej pracy dominuje niebieski kolory zachodu sa ciepłe, a nadmiar niebieskiego ochładza temperaturę barwową

Domyślnie

nie zgodzę ,było pochmurno i słońce wyszło tylko na chwilkę,zrobiłem dwa kadry i było po wszystkim,ciepłe kolory były tam gdzie są.
    proszę usuń to zdjęcie z imageshack
    dzięki za komentarz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diablo1 Zobacz posta
    diablo1, wyluzuj. Tam są setki tysięcy linków a harb jedynie wskazał Ci prawidłowy kierunek
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diablo1 Zobacz posta
    nie zgodzę ,było pochmurno i słońce wyszło tylko na chwilkę,zrobiłem dwa kadry i było po wszystkim,ciepłe kolory były tam gdzie są.
    dzięki za komentarz
    Diablo po pierwsze imageshack to tylko narzędzie do wklejania zdjęć na portal, nikt nie ma dostępu do Twojej fotografii, po drugie Nikoniarze.pl to portal edukacyjny, na tym portalu wskazówki w takiej właśnie formie są często praktykowane, wersja poglądowa jaką jest mój link to nie publikacja Twojej pracy - to cały czas Twoje zdjęcie, po prostu tak jest najłatwiej przekazać w wersji praktycznej to co należałoby w fotografii poprawić, jeżeli nadal upierasz się aby z mojego komentarza usunąć zalinkowaną wersję Twojej pracy, napisz o tym - wówczas poproszę moderatora o jej usunięcie

Jeżeli chodzi o pracę moje zdanie o niej znasz - uważam ze fotka ma niedopracowany balans bieli

czekam na Twoja decyzję

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów