Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Kolega Krokus66 ma rację w każdym calu.
    Nie po to są tu oceny,uwagi czy konstruktywna krytyka aby się obrażać,
    należy wyciągać z tego wnioski, które pozwolą się rozwijać,kształtować.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Thumbs down

Odnośnie mojego posta nr 3.

1. Ocenę dałem konstruktywną, rzeczową i z uzasadnieniem. Nie użyłem ani jednego słowa, ktore mogło choćby w najmniejszym stopniu urazić Autora.

2.Autora nie znam, następne Jego prace oceniłem pozytywnie co świadczy o moim obiektywiźmie.

3. Podsumowanie dałem mocne, ale bardzo grzeczne i z uzasadnieniem. Był wątek o fotografach ślubnych, w którym ja też życzliwie udzielałem rad, ale tak jak inni poczułem, że ze mnie zakpiono.
    Autor zdjęcia napisał: "Wiem, że lewa ściana spalona, ale nie mogłem jej ogarnąć."
    Ja w poscie 3 napisałem na końcu: "Jeśli wiesz, że sp*********ś, to dlaczego dajesz do oceny?!" To tak jakby gospodyni domu totalnie spaliła ziemniaki, przesoliła zupę i następnie kładąc na stół pyta a uśmiechem gości czy im smakuje. To dokładnie tak wygląda.

4. Jeśli grzeczna, w najmniejszym stopniu nie obraźliwa ocena z szerokim uzasadnieniem powoduje, iż niektóre osoby obrażają się, to ja, człowiek pokoju, przemyślę poważnie czy dawać jakiekolwiek opinie ze wskazówkami co i jak należy poprawić.
    [...]
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-07-2011 o 21:41 Powód: wulgaryzm
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    chodziło mi o to, abyś ocenił kompozycję zdjęcia? Pozdrawiam!
    Wg mnie to kompozycja leży, kwiczy i wierzga - nie ma na czym zaczepić oka.
    To zdjęcie z rodzaju "o kurdę, jak tam smutno i brzydko".
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-07-2011 o 10:27 Powód: sprzątamy
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów