Kolega Krokus66 ma rację w każdym calu.
Nie po to są tu oceny,uwagi czy konstruktywna krytyka aby się obrażać,
należy wyciągać z tego wnioski, które pozwolą się rozwijać,kształtować.
Szukaj
Kolega Krokus66 ma rację w każdym calu.
Nie po to są tu oceny,uwagi czy konstruktywna krytyka aby się obrażać,
należy wyciągać z tego wnioski, które pozwolą się rozwijać,kształtować.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Odnośnie mojego posta nr 3.
1. Ocenę dałem konstruktywną, rzeczową i z uzasadnieniem. Nie użyłem ani jednego słowa, ktore mogło choćby w najmniejszym stopniu urazić Autora.
2.Autora nie znam, następne Jego prace oceniłem pozytywnie co świadczy o moim obiektywiźmie.
3. Podsumowanie dałem mocne, ale bardzo grzeczne i z uzasadnieniem. Był wątek o fotografach ślubnych, w którym ja też życzliwie udzielałem rad, ale tak jak inni poczułem, że ze mnie zakpiono.
Autor zdjęcia napisał: "Wiem, że lewa ściana spalona, ale nie mogłem jej ogarnąć."
Ja w poscie 3 napisałem na końcu: "Jeśli wiesz, że sp*********ś, to dlaczego dajesz do oceny?!" To tak jakby gospodyni domu totalnie spaliła ziemniaki, przesoliła zupę i następnie kładąc na stół pyta a uśmiechem gości czy im smakuje. To dokładnie tak wygląda.
4. Jeśli grzeczna, w najmniejszym stopniu nie obraźliwa ocena z szerokim uzasadnieniem powoduje, iż niektóre osoby obrażają się, to ja, człowiek pokoju, przemyślę poważnie czy dawać jakiekolwiek opinie ze wskazówkami co i jak należy poprawić.
[...]
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-07-2011 o 21:41 Powód: wulgaryzm
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami