A ja również czytałem, że ma menu w języku polskim. Rozumiem miłość Japończyków do Chopina, ale aż takim optymistą nie jestem, żeby zakładać wielką popularność u nich naszego języka.
Szukaj
A ja również czytałem, że ma menu w języku polskim. Rozumiem miłość Japończyków do Chopina, ale aż takim optymistą nie jestem, żeby zakładać wielką popularność u nich naszego języka.
nie tylko nasz język wsadzili, ale także chyba madziarski, czeski i inne nie tak znowu popularne języki Europy.
brak
Widze ze forumowy kolega chce żeby ktoś za niego policzył....Zamieszczone przez qbic
http://forum.olympusclub.pl/showpost...&postcount=103
Zamieszczone przez Janko Muzykant
Zamieszczone przez Benek
Nie wiem, więc przyznaję się do tego i pytam, żeby się dowiedzieć. Do tego przecież służą fora internetowe. Więc w czym problem? Lepiej chyba pytać kiedy się nie wie, niż udawać, że się coś wie, podczas gdy się nie ma zielonego pojęcia. A przecież tak jest w twoim przypadku.
Ostatnio edytowane przez Benek-Piast ; 03-07-2011 o 21:36
Tradycyjnie merytorycznie...
Wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia faceta z walizką (tym razem na dworcu). I napisz coś o szwabskich liczydłach. Będzie komplet.
P.S. Gdyby kogoś interesowały problemy dyfrakcji w Pentaksie Q oraz techniki testowania gładkości damskich pośladków, tutaj garść ciekawych informacji http://forum.olympusclub.pl/showthre...=78557&page=11 .
Ostatnio edytowane przez Benek-Piast ; 03-07-2011 o 21:47
Marnowanie czasu to konieczność czytania postów, w których własne przerośnięte ego i brak wiedzy (ot, taki klasyczny melanż -ancji: arogancji i ignorancji) ktoś tuszuje zdjęciami facetów z walizką na tle plaży (w wątku o dyfrakcji i wymienności obiektywów w kompaktach). I tyle. Na więcej uwagi z mojej strony nie licz.
P.S. A teraz sprokuruj jakieś błyskotliwe 2-3 zdania, wklep je spoconymi dłońmi w klawiaturę. I udowodnij, że to twoje jednak na wierzchu. I że naprawdę wiesz jak można obliczyć coś, czego nie umiesz obliczyć. Odniesienia do szwabskich liczydeł, literatury francuskiej (dla odmiany), a także zdjęcia bobra na tle zachodu słońca - WSKAZANE!
Ostatnio edytowane przez Benek-Piast ; 03-07-2011 o 22:01
Tak się przyglądam dyskusji... troszkę żenujące jest to że zarzucasz komuś brak wiedzy i arogancje, samemu się do niej nie przyznając i odwracając kota ogonem.
Dostałeś dane z których można jasno wyliczyć, że piszesz o bzdurnych pomysłach, ale próbowałeś uciekać dziecinnym "policz sam i się pochwal umiejętnościami" zamiast wprost przyznać, że nie masz pojęcia o co chodzi (co wyszło dopiero, bo ktoś znalazł na sąsiednim forum wypowiedź, gdzie nie starałeś się na siłę zgrywać uber-znawcy).
Tak więc zarzucać brak wiedzy komuś kto właśnie Tobie ją udowodnił... żenua
EOT
Dajcie spokój, wyjdzie aparat będzie można dywagować. A kolega B tak już*ma. Wyobraził sobie, że podpięte długie szkło pod Q pozwoli fotografować ufolduki na Marsie. Trzeba uszanować wierzącego w ufoludy i marketing pentaxa.
Skontaktuj się z nami