Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Motocross

Domyślnie Motocross

W mieście, w którym mieszkam jest jeden z najlepszych torów motocrossowych w Europie (podobno). W ostatni weekend odbyły się jakieś lokalne zawody (dopiero w ten weekend będą mistrzostwa Polski), więc postanowiłem wybrać się w końcu na nie z aparatem. Musiałem zrobić zdjęcia na lokalny portal informacyjny. Niby profesjonalnych zdjęć nie potrzebują, tylko coś zwykłego, informacyjnego i po prostu lepszego niż to co ludzie mogą sobie sami "pstryknąć" kompaktem czy komórką, ale wiadomo, wyzwanie to człowiek się stara

Ogólnie zabawa była świetna, a ze zdjęć jestem zadowolony. Ciekaw jestem tylko waszej opinii. Liczę na konstruktywną krytykę, żeby następne podejście było lepsze. Zdjęcia które wrzucam w tym poście nie są jakieś szczególne i najlepsze ze wszystkich które zrobiłem. Jak ktoś coś napiszę to wrzucę następne. Nie chcę od razu odkrywać wszystkich "asów" i zachowuję coś ciekawego na później.

Oto zdjęcia:

1.

2.

3.

4.

5.

Zaznaczam też, że jestem amatorem, więc proszę o chociaż minimalną wyrozumiałość

Liczę na rady a nie na teksty typu źle czy do bani
    www.foto-przygoda.pl
    www.tomaszwrzesienfoto.pl
    D3s|D300s|N28-70 F/2.8|N80-200 F/2.8D|N18-105 VR|N85 F/1.8D|N50 F/1.8G|N35 F/1.8G|S120-400 DG OS HSM|SB-600

Domyślnie

ogólnie nie najgorzej, ale na np 2,3, 5 miałeś chyba albo za długie czasy albo za wolno szła ci ręka z aparatem razem z ruchem motorów, tak mi się wydaje.

Domyślnie

Czas 1/100, więc chyba dość szybki. Wcześniej panoramowaniem się tylko bawiłem, więc na dobrą sprawę to moje pierwsze próby tego typu. Chyba całkiem nieźle?

Dzięki za opinię arturmsi

Może teraz następne fotki:

Trochę panoramowania...

6.

7.

8.

...i trochę "mrożonek"

9.

10.

www.foto-przygoda.pl
    www.tomaszwrzesienfoto.pl
    D3s|D300s|N28-70 F/2.8|N80-200 F/2.8D|N18-105 VR|N85 F/1.8D|N50 F/1.8G|N35 F/1.8G|S120-400 DG OS HSM|SB-600

Uprawnienia umieszczania postów