Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Monika (..witus)

Jeszcze ciepłe dopiero wyjąłem kartę z aparatu. Nie wiem w jakim kierunku je obrobię - na szybo zrobiłem trzy próbki zerknijcie. Zapraszam do dyskusji i oceny.

1.
    2.
    3.
    Nikon

Domyślnie

najbardziej podoba mi się 1 BW potem trochę przerwy ___________ i 1 w kolorze
    2 - dla mnie za bardzo przechylona i bardzo źle mi się ją ogląda.
    3 - ręce wyszły bardzo dziwnie, przez ich ułożenie i obcięcie. Wyglądają nienaturalnie.
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

nie wiem czy to wina mojego monitora ale 1 BW chyba ma za dużo światła ale i tak najlepsza z serii.
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcogk Zobacz posta
    nie wiem czy to wina mojego monitora ale 1 BW chyba ma za dużo światła ale i tak najlepsza z serii.
    ... może być zbyt dużo światła, niestety obrabiam na 13 calowym monitorze macbooka pro, podłączenie dużego monitora z komputera córki w niczym mi nie pomaga - obraz jest katastrofa, dopiero przy mac'u zobaczyłem jak złej jakości są tanie monitory, a monitory w 2 innych laptopach to dopiero katastrofa.

Niestety, to tylko moja pasja i żona nie zgadza się nawet na zakup blendy za 60 zł ... koniec wydatków na sprzęt foto.
    Nikon

Domyślnie

jedynka - wolę w bw i bez ramki
    dwójka - po kiego taki udziwniony na siłę kadr. dobrze, że masz płytką głebie ostrości, bo byłoby widać spód stóp, a to zazwyczaj nie fajnie wygląda, tu udało Ci się tego uniknąć, ale nie wiem co uzasadnia takie ustawienie poziomu aparatu.
    trójka - zdecydowanie do przekadrowania. szkoda, że nie użyłeś blendy. ciaśniej kadruj, popraw kolorystykę skóry i będzie good.
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witus Zobacz posta
    Niestety, to tylko moja pasja i żona nie zgadza się nawet na zakup blendy za 60 zł ... koniec wydatków na sprzęt foto.
    A wie o zdjeciach modelek
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbs2005 Zobacz posta
    A wie o zdjeciach modelek
    żeby to były modelki ... to 19 letnie dziewczynki, które naoglądały się "top model" ... ale one udają modelki, a ja fotografa
    Nikon

Domyślnie

... dziękuję za rady. Więcej zdjęć z tej sesji na moim blogu. Zapraszam http://fotograty.pl/?p=428 i pozdrawiam.

Nikon

Domyślnie

na 3 rece wygladaja jak złamane
    ostatnie sie podoba
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ona nie ma nosa! Nie ma nosa! Na pogotowie ją weźcie!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów