Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Alicja i Wiola

Domyślnie

Mnie się podoba, to tak ogólnikowo.
    Trójka i czwórka z lewej dla mnie bomba z bardzo dużym akcentem na nr trzy.
    Dwójka gdyby była w pionie zapewne by się spodobała.
    Jedynka i czwórka z prawej poprawna zaś piątka dostaje ochrzan za kolor skóry.

Domyślnie

Trójka na początku wydawała się być bardzo przeciętnym zdjęciem, w dodatku wykonaliśmy ją już po sesji, w drodze ku bramie wyjściowej, w 3 minuty (licząc rozpakowanie sprzętu) - życia nabrała bo konwersji do BW.

Ja jakoś nie widzę różnicy w kolorze skóry między 1 i 5 - chociaż obrabiałem je osobno, to jak dla mnie ich kolorystyka jest praktycznie identyczna. W która mańkę proponujesz ten kolor przesunąć (pytam, bo sam nie widzę odchylenia od normy)?

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

3 dobra, aczkolwiek można by jeszcze popracować nad światłem. Natomiast reszta zdjęć przeciętna.

Domyślnie

Tak ogólnie nie jest źle, ale niewielkim nakładem pracy mogłoby być lepiej. I nie chodzi tylko o Twoją pracę ale głownie pracę modelki. Usiąść ze smyczkiem w ręku z obojętną miną, żadna sztuka. Brakuje mi trochę ekspresji, ruchu, widać że modelka po prostu siedzi, a nie gra. Gdyby poracować nad uchwyceniem tej ekspresji byłyby to piekne zdjecia. A tak to są zwykłe pstryki panny z wiolonczelą jak dla mnie.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MatusP Zobacz posta
    Grała cały czas ;P
    W ogole tego nie widać niestety. A jej mina mowi "ale nuuuudno". Nie kupuję tego, sorry
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

podoba mi się 3
    na reszcie światło jak i gra modelki ( nie ta na wiolonczeli ! :P ) po prostu nie bardzo mi się podoba
    sam pomysł na zdjęcia fajny
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Najlepsza trójeczka. Jest pazur, na innych niestety nudnawo...

Domyślnie

Bardzo podoba mi się tak przestrzeń na 1.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów