Szukaj
No i jest cacy - jak dla mnie BDB. Super światełko złapałeś
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Bardzo fajnie wyszło za sprawą światła![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Kupuję wszystkie. Na dwójce lepiej światło zagrało.
Bardzo ładne kadry i światło na 1 i 2. Dobra obróbka też zdecydowanie pomaga tym pracom. Dla mnie - świetne zdjęcia![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Odnośnie światła- to właśnie przez nie zgubiłem filterek. Łaziłem ponad godzinę po polach i światło było takie marne, że miałem już wracać do domu. Próbowałem zabawy z połówką. W pewnym momencie ściągnąłem filtr, a że nie chciało mi się go w danej chwili chować do torby, położyłem na statywie który stał obok. Odszedłem dalej żeby spróbować innego ujęcia i w tym momencie zza pleców doszły mnie złote promienie. Jak się odwróciłem i zobaczyłem co sie przede mną maluje, w te pędy pognałem po statyw. Chwyciłem go, pobiegłem dalej... i w tej chwili zorientowałem się, że na statywie leżał filterek. No właśnie-leżał (czas przeszły). Miałem do wyboru: szkać filtra w zaroślach (przebiegłem spory odcinek) albo korzystać z chwili. Wybrałem tę drugą wersję.
Po waszych komentarzach sądzę, że było warto
Aaaale babola strzeliłem- zgubiłem filtr Hitech. Skąd mi się wzięło to Hitachi nie mam pojęcia![]()
Ostatnio edytowane przez StachersDTR ; 21-06-2011 o 11:22
Bdb jest - wybieram 2 pierwsze![]()
Rewelacyjne światło, bardzo mi się podoba 1![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
Bajkowo, rewelacyjnie.
FX/DX/CX/www
Ciesze się, że i tym razem zdjęcia przypadły Wam do gustu![]()
Skontaktuj się z nami