Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Nasze turawskie....

Kilka kadrów z piątku 17.06.2011r. Być może spełnią Wasze upodobania Zapraszam..

1. Na poczętek memłane

2. Z bocznym światełkiem

3. Pod słońce

BONUS - "Dziękując za dzień" i tu przy okazji chciałem podziękować Panu Józefowi za współprace (świetny człowiek), który zapozował mi do zdjęcia grając przy okazji na swojej harmonijce...

Domyślnie

ok rozumiem foty słabee... brak Waszych komentarzy mobilizuje mnie do dalszego wysiłku.. ( ale chociaż przyznacie, że technicznie foty ażtak nie leżą? )

Domyślnie

2 i 1 są super w drugim taki pozytywny spokój ^^
    Pozdrawiam :}
    D300s
    Wrobaszek.pl <-- w budowie !

Domyślnie

nie ocenie bo jestem w pracy a monitor jest fatalny tutaj, tragicznie nie jest, kolorki wydaja sie ladne....zobacze w domu

Cytat Zamieszczone przez sztuciec Zobacz posta
    2 i 1 są super w drugim taki pozytywny spokój ^^
    tez mi sie tak wydaje

Domyślnie

no z butów to nie wyrywa. Ot jezioro, łódka, zachód słońca i filtr. Takich powstało miliony, kolejne pewnie też powstaną. Ładnie, albumowo - ale sam wiesz. Przelatujesz 5 fotek i klikasz kolejny wątek.

Domyślnie

Tak patrze.....a nie dalo sie pozyczyc od pana Jozefa kaloszkow i podejsc te lodki z bliska??

Domyślnie

Filtr był tylko użyty na 1 i to do długiego czasu naświetlania ... reszta robiona bez filtrów.... a widzisz nie wpadl mi do glowy pomysl by podejsc blizej do lodki... a kaloszkow nie trzeba bylo i tak porzyczac bo woda baaardzo cieplutka wiec wchodzilem tak jak stalem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Filtr był tylko użyty na 1 i to do długiego czasu naświetlania ... reszta robiona bez filtrów.... a widzisz nie wpadl mi do glowy pomysl by podejsc blizej do lodki... a kaloszkow nie trzeba bylo i tak porzyczac bo woda baaardzo cieplutka wiec wchodzilem tak jak stalem
    No tak u mnie do wody ciezko wejsc bo Atlantyk w tych okolicach do cieplych nie nalezy
    Ale bede mial radoche za kilka dni.....oj ja juz chce Urlop!!!!
    Podzszel bys blizej i juz bylo by ciekawie

Domyślnie

jak pogoda dopisze to oczywiście podejde.. tylko jak wtedy kadrować by było dobrze?

Domyślnie

Jak masz szerokie szklo to pokombinuj, wykozystaj jego przerysowania....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów