Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Chmury.

Domyślnie

Mi podobają się obydwie fotki. Pierwsza za uchwycenie chmur w sposób sugerujący współdziałanie z drzewem
    2 natomiast za przestrzeń
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

2 bardzo fajna
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    [...] ale niestety ani razu się jakoś spektakularnie światło nie przebiło, wiec nawet aparatu nie wyciągałem
    Nie mogę za bardzo wybrzydzać, nie mam czasu ostatnio dosłownie na nic, więc przymykam oko na brak jakiegoś ciekawszego światła. Ale odbiję...
    LED ZEPPELIN

maniak666
    Gość

Domyślnie

Git. Oba. A jakby wymiksowac niebo jedynkowe z dwójką to full wypas.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nie mogę za bardzo wybrzydzać, nie mam czasu ostatnio dosłownie na nic, więc przymykam oko na brak jakiegoś ciekawszego światła. Ale odbiję...
    Ja również nie mogę wybrzydzać, bo nie mam ostatnio (od kwietnia i tak zostanie do końca lipca ) czasu poza pracą na nic pozostają od czasu do czasu jakieś nocne wypady np. na Sokolik
    Wiec znam ten ból.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Dwójka w całości ładna,na jedynce super niebo.Mógłbyś w ramach eksperymentu zrobić dwójkę bardziej agresywnie,może mocne bw?

Domyślnie

Mnie też dwójka bardziej podeszła
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Bardzo przyzwoita dwójka..
    zgadzam sie dwójeczka bdb

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Także za dwójką.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów