Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Zamek Castillo de Loarre

Ostatnio edytowane przez JK ; 18-06-2011 o 21:31

Domyślnie

Oh... ach... zdjęcie zmasakrowane obróbką.
    Na nie:
    1. Za ciemno na brzegach przez pseudo winietę.
    2. Kadr do końca mi nie leży - przytnij nieco z góry... może gdzieś pośrodku tych wystających liści, resztę potraktuj stempelkiem
    3. Daj człowieku kolor lub BW
    4. Odrobina kontrastu i 0.25EV +

Oczywiście to tylko moje zdanie i nie musisz się z nim zgadzać
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar Gurgul99
    Miasto
    Polska, na dole.

Domyślnie

Jak dla mnie ok, każdy ma swoją wizję kadru i należy to uszanować....albo zamknąć się i zrobić po swojemu.
    Kanony są dobre tylko na początku.
    Silny człowiek jest najsilniejszy gdy jest sam
    W tym miejscu trzeba się chwalić sprzętem?

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gurgul99 Zobacz posta
    Jak dla mnie ok, każdy ma swoją wizję kadru i należy to uszanować....albo zamknąć się i zrobić po swojemu.
    Kanony są dobre tylko na początku.
    Znaczy co- głaskac tylko mamy? A jeżeli kilka podstawowych rzeczy leży-też nic nie mówic? Tutaj tez się uczymy. A kolega zadebiutował tym zdjęciem-w każdym razie na forum. Tak sobie wrzucił, czy po to by się czegoś dowiedziec. Wizja kadru wizją, kanony-kanonami-ale kilka rzeczy tutaj leży ewidentnie-również w kadrowaniu-toteż mail-soft powiedział co widzi do poprawy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Znaczy co- głaskac tylko mamy? A jeżeli kilka podstawowych rzeczy leży-też nic nie mówic? Tutaj tez się uczymy. A kolega zadebiutował tym zdjęciem-w każdym razie na forum. Tak sobie wrzucił, czy po to by się czegoś dowiedziec. Wizja kadru wizją, kanony-kanonami-ale kilka rzeczy tutaj leży ewidentnie-również w kadrowaniu-toteż mail-soft powiedział co widzi do poprawy...
    j.w.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    j.w.
    No prawde prawia chlopaki....

Domyślnie

dzieki za opinie nastepnym razem postaram sie lapiej

Uprawnienia umieszczania postów