Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Gleboki blekit

Domyślnie

ja na taaaaaakim poziomie moge ogladać zawsze, choć jest tego sporo to prawda, ale sam autor pnie sie do góry o czym swiadcza te linki

http://galeria.digitalcamerapolska.pl/
    http://www.national-geographic.pl/foto/

gratuluje Grzesiu i tak trzymaj

Domyślnie

dzieki Janusz....za upublicznienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta

Podłącze się

A zestawik jak najbardziej miodny... Pion ładny (choc ujecie w poziomie jest mz duuużo lepsze - przynajmniej jak dla mnie), poziom ładniejszy a i na bonus miło popatrzec!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No niby racja, ale ile jeszcze bedzie tych zachodow czy wschodow albo nawet brzuzek, setki tysiace.....to sa tematy i beda sie powtarzac.
    Dokładnie.
    Pozdrawiam.Józef.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    Wypada sie tylko podpisac .
    ja też już mam tych samych łódek dosyć nie masz innych widoków?

Exclamation

Zdjęcia jak zwykle na najwyższym poziomie, śliczne.

Nie rozumiem i nie podzielam niektórych wypowiedzi.

Od wielu lat w albumach i na wystawach oglądam ciągle "te same" zdjęcia. Mimo to ja bardzo chętnie oglądam zdjęcia przedstawiające w sposób artystyczny miejsca, piękne, tajemnicze i bardzo nastrojowe, tak że mam wielkie pragnienie być tam zaraz i upajać się pięknem tego krajobrazu. Jestem całkowicie przekonany, że zrobienie foty w ten sposób aby wywołać silne emocje u oglądającego jest nie tylko bardzo trudne ale świadczy o najwyższym poziomie twórczości Autora.

Zdjęcia Grzegorza na mnie tak silnie oddziałowują i cieszę się bardzo, że mam możliwość je oglądać i podziwiać. Krajobrazy pięknie skomponowane, kadry bez zarzutu, śliczne delikatne światło niekiedy okraszone tajemniczą mgłą. Obróbka rewelacyjna. Przepiękne naturalne kolory, tak czyste i laboratoryjnie klarowne, że lepsze już nie mogą być.

Takie zdjęcia nigdy mi się nie znudzą!!!

Ciekawy temat można pokazać na 1000 (tysiąc) sposobów, ważne aby się podobało. Ja naprawdę nie rozumiem jak piękno może się znudzić? Cieszmy się raczej, że mamy Grzegorza oraz innych wspaniałych Artystów na naszym forum.

Uważam, że Grzegorz pokazuję Irlandię w przepiękny, godny do pozazdroszczenia sposób. Czy musi fotografować wszystko w Irlandii: wieś, knajpy, kościoły i zamki oraz ptaszki, robale i roślinki ... ? Uważam, że nie. Prześledźcie nazwiska bardzo znanych osób, np. poetów, pisarzy lub choćby tylko malarzy i fotografików. Czy oni tworzyli na każdy temat? Oczywiście, że nie, często pracowali w dosyć wąskim zakresie. Każdy z nas może bez problemu podać conajmniej kilkanaście nazwisk.

Niech każdy tworzy, to co najbardziej lubi. Nie odbierajmy nikomu tego prawa.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Dzieki za obrone krokus66, uomatko zalecam Tobie omijanie moich watkow skoro masz tak dosyc..............

Domyślnie

Grzesiu,jeszcze raz sorry...
    Chciałem dobrze,a wyszło jak zwykle.... Foć co tylko chcesz,pokazuj do woli,ale zawsze się znajdzie zgred .....nieprzyjemny....
    Ja doceniam poświęcenie,kilometry,przygotowania nocki zarwane itd,itp.....ale jak się kawior ,codziennie, wpiernicza,to się można "ochwacić".
    Piszę,bo zauważyłem zdenerwowanie ...i wtedy na bakier jesteś z ortografią...
    Grzesiu, pozostanę Twoim wielkim fanem,mogę..?
    Ostatnio edytowane przez borregaard ; 19-06-2011 o 07:55
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Grzesiu,jeszcze raz sorry...
    Chciałem dobrze,a wyszło jak zwykle.... Foć co tylko chcesz,pokazuj do woli,ale zawsze się znajdzie zgred .....nieprzyjemny....
    Ja doceniam poświęcenie,kilometry,przygotowania nocki zarwane itd,itp.....ale jak się kawior ,codziennie, wpiernicza,to się można "ochwacić".
    Piszę,bo zauważyłem zdenerwowanie ...i wtedy na bakier jesteś z ortografią...
    Grzesiu, pozostanę Twoim wielkim fanem,mogę..?
    Mozesz:P

Domyślnie

Ufffff....ulżyło...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów