Szukaj
Nikon http://greg77.com/
Dlatego ja na swoim forum edytowalem oryginalny obrazek przycisku i wstawilem mu wlasny tekst:
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
A mnie już wq.. ten wszechobecny fejsbuk czy inny grab... strach niedługo będzie zajrzeć do lodówki :/
Dokładnie, dokładnie...są przypadki, że jest potrzebny - chociazby na naszym forum był przez pewien czas jedynym źródłem kontaktu
Ale ! Jeżeli widzę gazetę chociażby Makro czy innego super, hiper marketu ze znaczkiem na facebook'a to mi ręce opadają. Teraz nastała taka moda na to, kto tam ma konto to żyje i jest "trendy". Jeszcze chwilę, a zakłady pogrzebowe czy okna życia (tam gdzie dobre mamusie zostawią na chwile swe ukochane dzieciątka) będą też miały taki znaczek. Gdzie? Nie wiem, nie chce być perwersyjny - ale taka trumna może być idealnym miejsce ...![]()
![]()
Jak dla mnie powinno być zawołanie z film JOB. "Luuuuuubisz to ...." Widzę, że za starzy jesteście na to. Trzeba lubićWszystko!
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami