Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    ...Janusz, jeśli chodzi o niebo to tak jak mówiłeś "zaj....ście". Dół na jedynce bardzo ciekawy, a co do samego środka kadru to mam mieszane myśli.
    A te foty spowodowały u mnie efekt "totalnej potrzeby odwiedzenia tego miejsca" więc szykuj się
    chyba trzeba będzie wprowadzić płatne miejscówki, bo juz się wycieczki tworzą ( kurde zwróca się trochę filtry )

Talking

Dwójka bardzo mi się podoba ale 1 jest super mocna.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Klasycznie i klasowo.
    Już mnie nerw wziął, przecież teraz jak pojedziemy na jakiś plenerek to bankowo mi skopiesz cztery litery, a bez tych Twoich nowych zabawek miałem jakąś szansę...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Klasycznie i klasowo.
    Już mnie nerw wziął, przecież teraz jak pojedziemy na jakiś plenerek to bankowo mi skopiesz cztery litery, a bez tych Twoich nowych zabawek miałem jakąś szansę...
    będziemu mu je chować na czas plenerku
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    będziemu mu je chować na czas plenerku
    Zapomnij, nawet nie da dotknąć.
    LED ZEPPELIN

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo fajny kadr na 1, kolorystyka... wybieram podkręconą.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zapomnij, nawet nie da dotknąć.
    Może chociaż da podpiąć na jeden, jedyny kadr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Może chociaż da podpiąć na jeden, jedyny kadr
    nawet gdybym chciał to i tak nic z tego bo holder nie ma rozmiaru uniwersalnego, jest przypisany tylko do 14-24mm tak wiec chłopcy nie macie szans oprócz Darko ale jemu zwyczajnie w swiecie nie pozyczę hahaha

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nawet gdybym chciał to i tak nic z tego bo holder nie ma rozmiaru uniwersalnego, jest przypisany tylko do 14-24mm tak wiec chłopcy nie macie szans oprócz Darko ale jemu zwyczajnie w swiecie nie pozyczę hahaha
    Lisek z onkem lazienkowym na obiektywie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nawet gdybym chciał to i tak nic z tego bo holder nie ma rozmiaru uniwersalnego, jest przypisany tylko do 14-24mm tak wiec chłopcy nie macie szans [...]
    Za to uniwersalne są młotek, przecinak i palnik. Jestem przekonany, że po kuracji w warsztacie Twój "przypisany do 14-24" holder będzie miał znacznie szersze zastosowanie.
    LED ZEPPELIN

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów