Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Raj komarów.

Smile Raj komarów.

...tereny bliskie Biebrzy.Tu dopływ-Kanał Rudzki

Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

w Borregardowym stylu

Domyślnie

Sam sobie się dziwię tym co napiszę ale bym ciutkę przyciemnił
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Dziwne niebo, nie pasuje mi, prawa strona nieba dla mnie duzo za ciemna. Podłoga jak najbardziej ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Sam sobie się dziwię tym co napiszę ale bym ciutkę przyciemnił
    Też Ci się dziwię i przy okazji sobie, bo skłaniałbym się ku lekkiemu przyciemnieniu.
    Ale i tak dla mnie jest to bardzo fajny widoczek, aż słychać te komary
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Za Janem, no po Twojemu jest
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Dzięki za bardzo oględne wypowiedzi,ale prawdę mówiąc ta fota jest "skopana"..Przyjrzałem się jej dzisiaj na świeżo i sam nie kumam dlaczego się tu znalazła..?.Sprawdzę jeszcze czy to aby "właściwa " wersja tu trafiła...
    Jakieś nieostrości,zafarby ,plamy....katastrofa..sorry.Nie obrabiam już wieczorkami...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ładne zdjęcie, trochę przyciemnione będzie chyba lepsze.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    ... prawdę mówiąc ta fota jest "skopana"..Przyjrzałem się jej dzisiaj na świeżo i sam nie kumam dlaczego się tu znalazła..?.Sprawdzę jeszcze czy to aby "właściwa " wersja tu trafiła...
    Jakieś nieostrości,zafarby ,plamy....katastrofa..sorry.
    No przeca pisaliśmy że po Twojemu, więc wszystko w jak najlepszym porządku jest, nie rozumiem po co się tak biczować
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dzięki za bardzo oględne wypowiedzi,ale prawdę mówiąc ta fota jest "skopana"..Przyjrzałem się jej dzisiaj na świeżo i sam nie kumam dlaczego się tu znalazła..?.Sprawdzę jeszcze czy to aby "właściwa " wersja tu trafiła...
    Jakieś nieostrości,zafarby ,plamy....katastrofa..sorry.Nie obrabiam już wieczorkami...
    Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    No przeca pisaliśmy że po Twojemu, więc wszystko w jak najlepszym porządku jest, nie rozumiem po co się tak biczować
    No właśnie Miałem to samo pisać ale mnie ostry wyręczył

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów