Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Hill

Domyślnie

widzę ze mieliscie takie warunki ze tylko zadroscic - bardzo fajna fota

Domyślnie

Panorama wygrywa, bardzo dobre warunki do fotografowania (kadrów masa na szeroko i długo )
    Na jedynce i dwójce popracowałbym z perspektywą (teraz już się niestety nie da) by "oddalić" kamień od odbicia w wodzie!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Na jedynce i dwójce popracowałbym z perspektywą (teraz już się niestety nie da) by "oddalić" kamień od odbicia w wodzie!
    Pracowałem, ale naprawdę było ciężko, gimnastykowałem się jak mogłem, tak źle, tak niedobrze a do przelewu w gumiakach było bardzo blisko (pożyczonych od Loctera i w tym miejscu chciałem mu podziękować)
    dziękuje za komentarze
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Za 1 i 2 masz u mnie medal - kapitalne!
    Panoramka super, ale... na piony nie moge się napatrzec! :O
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rallynitros Zobacz posta
    Pracowałem, ale naprawdę było ciężko, gimnastykowałem się jak mogłem, tak źle, tak niedobrze a do przelewu w gumiakach było bardzo blisko
    Zdaje sobie sprawę że łatwo nie było, kolejny zakup akcesoriów fotograficznych to wodery
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

wodery....a wiesz że przeszło mi to przez myśl, a nawet OP1 bo do tej pory swędzi ,mnie po ugryzieniach małych muszek i to był największy mankament tego pleneru (broniły terytorium czy co?)
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    kolejny zakup akcesoriów fotograficznych to wodery
    Oj tak, mysle o tym

Cytat Zamieszczone przez Rallynitros Zobacz posta
    OP1 bo do tej pory swędzi ,mnie po ugryzieniach małych muszek i to był największy mankament tego pleneru (broniły terytorium czy co?)
    A mni enie pogryzly...mam ze cztery kropki na dloniach i tyle

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów