Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Mariam motocyklowo (KRĘGIEL)

Witam i ponownie zapraszam do rzucenia okiem na kilka kadrów z kręglowego pleneru. Tym razem Mariam motocyklowo
    Jak zawsze uwagi i opinie bardzo mile widziane.

1.

2.

3.

4.

5.

i na koniec bonusik

clusca
    Fufu X

Domyślnie

Motór fajny, modelka też daje radę, za to światło jest za mdłe, wizaż poległ, fryzura niestety też...

Domyślnie

zgadzam się z powyższym, "malowanie" modelki mocno kontrowersyjne :-/

Domyślnie

Sorki, ale z mojego punktu widzenia stylistyka modelki woła o pomstę do nieba.
    Coś z cyklu "polska wieś tańczy i śpiewa".
    Panna ładna, motor nie zgorszy, ale fotki kiepskie.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Kontrowersyjne to spory eufemizm.
    Światło nie powala, ułożenie modelki też do końca mnie nie przekonuje. Wychodzi na to, że dziewczyna jest naprawdę szeroka w barach. Największe przerysowanie jest na 1. No i dzięki apaszce i ułożeniu głowy, szyja zupełnie zniknęła.
    "I'll go find God, quit drinking, get in touch with myself emotionally, and we'll meet right back here at half past impossible, mm'kay?"
    moje prywatne halucynacje

Domyślnie

Jestem na nie
    Modelka wygląda strasznie w tym nieudolnym pomalowaniu i z tego względu nic tych zdjęć nie uratuje.

Domyślnie

Do mnie również nie przemawia ta sesja. Wygląda jak zrobiona na siłę....no i ten makijaż nokaut może gdyby modelka była ruda wtedy może może .....Pozdro
    Nikon D90 + N 18-105mm + N 35mm + SB 900 + RF-603, doprawione chińszczyzną......ogólnie kształtujący się

Domyślnie

dolacze sie do spostrzezen kolegow. z szacuniem dla pracy wojej i jej, ale makijaz taki jak tych wszystkich innych, ktore tez przy ulicy/lub w lesie stoja i chca zarobic 50zl..

Domyślnie

Ja bym pofotografował, bo sesja wygląda na prima sympatyczną. Natomiast efektów bym już nie pokazywał. Ot co.

Domyślnie

Tak jak wyżej, dziewczyna ładna, motor ładny - strój troszeczkę ubogi , ale niestety tylko 5 z czego na ów piątce widać tak jakby dziewczyna miała duży tyłeczek...

Inne ustawienie motor-modelka, praca modelki i makijaż - to do korekty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów