Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Odbitki 15x23 - gdzie?

Mam w planach wywoływać sporo odbitek 15x23cm, niestety żaden z labów, z których korzystałem wcześniej nie ma tego formatu w ofercie. W związku z tym pytanie do Was - gdzie wywołujecie ten format. Zależy mi na:
    - możliwości zamówienia odbitek on-line,
    - dobrą jakość odbitek,
    - dobry papier,
    - w miarę szybką realizacje zamówienia.

Mój wstępny "research" wskazuje na print4u http://www.print-4u.pl/ - mają dobre papiery, rozsądne ceny i b. dobre opinie na allegro. Jeżeli ktoś miał z nimi do czynienia lub z jakimś innym dobrym labem, proszę o kilka słów...
    N D800, D750, 10.5/2.8G, 16-35/4.0VR, 20/1.8G, 24/1.4G, 35,50,85/1.8G, 60/2.8D, 70-200/2.8GVRII | S 35/1.4

Domyślnie

Ja polecam ich: http://www.netfotolab.pl/

Drukowałem już parę razy u nich, parę dobrych opinii też słyszałem. Jak narazie zero problemu, papiery dobre jakość mniodzio.

Domyślnie

www.fotokontakt.pl
    Ofertę mają ciekawą ale jak jest na prawdę? Na maila dostałem od nich cennik dla fotografów i za 15x23 na kodaku jedwabiu biorą 0.90zł. Miał ktoś z nimi styczność bo w internecie można wyczytać różne opinie.

Domyślnie

sporo dobrego napisano na forum o firmie diprint... ja u nich tez sporo zrobilem i nie mam uwag

Domyślnie

To ja zdecydowanie polecam www.labpolska.pl
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Właśnie dziwię się, że nikt wcześnie LabPolska nie wspomniał...

Domyślnie

Proponuję zainteresować się użytkownikiem igenart (alledrogo), jest z Legionowa. Jak ostatnio zrobił mi 600 odbitek 21x15 policzył za szt 0,57 pln. Papier kodak, ja byłem zadowolony. Bardzo dobry kontakt, rzetelny koleś, fotki miałem w domu jeszcze przed zamówionym terminem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    To ja zdecydowanie polecam www.labpolska.pl
    Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Właśnie dziwię się, że nikt wcześnie LabPolska nie wspomniał...
    i od siebie także polecę
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cześć!
    DiPrint.pl ma taki format w ofercie. Pozdrawiam
    Lepszy ze mnie jubiler niż fotograf, ale fotografia jako hobby sprawia mi ogromną przyjemność

Domyślnie

marcz - cos slabo szukales
    zeby daleko nie szukac - MM w Bialymstoku robi takie odbitki, tylko trzeba pogadac z lab-ludkiem. Jakosc bardzo ok i cenowo spoko.

polecam rowniez http://albumania.pl/zdjecia/formaty-odbitek.html. Sa znizki dla stalych klientow, znizki dla osob prowadzacych dzialalnosc. Jakosc na wysokim poziomie i szybka realizacja zlecen

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów