Szukaj
Kadry nie powalają, ale nie ma tez tragedii. Obróbkowo, gdyby było trochę jaśniej było by ok.
6 nie pasuje do zestawu, aczkolwiek gdyby trochę ją przekadrować (mz za mało dołu) była by najlepsza.
Swoją droga- masz jakieś kadry zza tej skały na 1??
Ze wszystkich, po rozjasnieniu biorę 1i 6
Ostatnio edytowane przez StachersDTR ; 15-06-2011 o 16:48
trzy i piec ma potencjal......obrobkowo cos mi nie pasuje, za ciemno i za "duszno"......
Nikon http://greg77.com/
No trochę tak wyszło jakbyś przez przyciemniane szyby robił. Jedynka byłaby fajna, gdyby nie obcięty czubek skały.2. gdyby miała ciemniejsze niebo mogłaby robić za nocne.![]()
A new shit has come to light...
Jak dla mnie 1, bo przy odpowiedniej obróbce światło może fajnie zagrać. W ujęciach skał brak mi detalu. Poza tym całkiem przyzwoicie. Widać, że jest zamysł. Powodzenia
d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów
Jak dla mnie to wszystkie sa niedoswietlone, ale kadry ciekawe, zwlaszcza ostatni.
Dzięki za odwiedziny, komentarze i wskazówki.
Obrabiałem te zdjęcia na kilka sposobów (czyli jaśniej i tak jak w wątku) i jakoś bardziej przypasowała mi ta wersja (lubię mocne cienie i wysoki kontrast). Następnym razem spróbuję jaśniej.
StachersDTR- zdjęcie nr 2 to widok zza skały z nr 1.
Duder – nr 1 i 2 robione było tuż po wschodzie słońca (ok. 5:00) więc można przyjąć, że było prawie jak w nocy![]()
D700, D300, S20/1.8, N35/1.8, N50/1.8, N85/1.8, SB-600, SB-800.
Całkiem udany debiut, o ciemnościach koledzy już wspomnieliDla mnie 4, 5 i 6 naj.
Dziwnym nie jest
Mnie sie podoba. 6 - bardzo.
Tylko ostrozniej z tym wykoRZystywaniem drzew![]()
Skontaktuj się z nami