Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Sylwia, króliczek i nadjeziorne pstryczki [by remiksson]

Sylwię już znacie, ostatnimi czasy dość często gości przed moim (i nie tylko) obiektywem. Tym razem luźny wypadzik nad jeziorko, upał okrutny, więc momentami chowaliśmy się w lesie Nad samym jeziorkiem pełne słońce, więc lampa na pełnej mocy z przerwami na ostygnięcie Proszę bądźcie wyrozumiali jesli chodzi o mimike, upał mnie przerósł i po kilkunastu ujęciach nie miałem już siły myśleć o minach, Sylwia i tak samodzielnie radziła sobie IMHO doskonale.
    Zapewne spotkam się z głosami, że kolejny raz podobne ujęcia itp. Ale jak mówiłem, luźny wypad, spontan, bez planowania, nieznośny upał, to wszystko musi mieć swoje przełożenie. Na artyzm i kombinacje zabrakło sił i trochę mozliwości. Przydałyby się mocniejsze lampy i to ze dwie... Enjoy!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

moją opinię znasz - mi sie podoba
    body | stałki | 3xSB | 5xYN | RF-602 | Pixel King |

Domyślnie

Calkiem ladne- ale praktycznie na wszystkich, jak dla mnie, praktycznie faktura skory zniknela - przegieta obrobka
    Don't take life too seriously... You'll never escape it alive, anyway.

Blog

Oszczędny w słowach Awatar Kaer.Morhen
    Miasto
    Irlandia,Dublin

Domyślnie

Lubie tu zagladac.

Domyślnie

Kolejne zdjęcia, które przyjemnie się ogląda
    A że są podobne do poprzednich... Ja je kupuję. W końcu jest to Twój znak rozpoznawczy
    Oglądając takie zdjęcia coraz bardziej skłaniam się do tego, by zacząć swoją przygodę w tym dziale

Co do setu to cały jest bardzo bardzo fajny. Bardzo ładnie pokazana modelka.

Do trzech zdjęć dam tylko po małym komentarzu:

2. widziałbym w cieplejszej tonacji i bardzo brakuje mi tu błękitu nieba, takiego jak w 3,
    3. biała poświata na prawo od ramienia modelki - jakoś mnie rozprasza,
    4. hmmm... widziałbym je w całkowicie innej obróbce, ta tutaj mi niestety nie pasuje.

Najlepsze są od 6.

P.S.: tylko pozazdrościć chwili ochłody w taką pogodę (6 i 7)
    D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600

Domyślnie

1, 5, 9 są przyjemne. Widać, że ciąg dalszy nastąpił, co skrupulatnie sprawdziłem na stronie domowej. 4 też może niektórym przypaść do gustu.

Domyślnie

6tki nie kupuje
    jak zestawisz obok siebie 6i7 to okazuje się że"wagowo" fotografowałeś 2 różne osoby.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PabloT79 Zobacz posta
    Kolejne zdjęcia, które przyjemnie się ogląda
    A że są podobne do poprzednich... Ja je kupuję. W końcu jest to Twój znak rozpoznawczy
    Oglądając takie zdjęcia coraz bardziej skłaniam się do tego, by zacząć swoją przygodę w tym dziale

Co do setu to cały jest bardzo bardzo fajny. Bardzo ładnie pokazana modelka.

Do trzech zdjęć dam tylko po małym komentarzu:

2. widziałbym w cieplejszej tonacji i bardzo brakuje mi tu błękitu nieba, takiego jak w 3,
    3. biała poświata na prawo od ramienia modelki - jakoś mnie rozprasza,
    4. hmmm... widziałbym je w całkowicie innej obróbce, ta tutaj mi niestety nie pasuje.

Najlepsze są od 6.

P.S.: tylko pozazdrościć chwili ochłody w taką pogodę (6 i 7)
    Błekit nieba jest nieco oszukany. Tak naprawdę za sprawą położenia słońca, niebo było całkowicie wypalone, szczęsliwie na niektórych ujęciach udało mi się zamienić biały kolor na kolor nieba Taka sztuczka
    Ta biała poświata to prawdopodobnie jakiś refleks w soczewkach obiektywu, nie doszedłem co to takiego, bo mnie nie przeszkadzało
    ad 4. kwestia gustu , ale dziekuję za opinię

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    1, 5, 9 są przyjemne. Widać, że ciąg dalszy nastąpił, co skrupulatnie sprawdziłem na stronie domowej. 4 też może niektórym przypaść do gustu.
    Dalszy ciąg nastąpił dłuższy niz myślisz Dzień później miałem warsztaty, również z Sylwią. Zdjęcia zeń właśnie obrabiam, zupełnie inny klimat. Podzielę się nimi jak ukończę obróbkę

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    6tki nie kupuje
    jak zestawisz obok siebie 6i7 to okazuje się że"wagowo" fotografowałeś 2 różne osoby.
    Kwestia ustawienia modelki względem oka obiektywu Ale faktycznie może sprawiać takie wrażenie
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Jeśli miałbym się czepiać to piątki. Nijak nie pasuje do zielsko na nogach do tego, że modelka wypicowana, ubrana etc...

Domyślnie

Ja osobiście również zdjęcie nr 5 odstawiam na bok. Wodorosty na stopach mi się nie podobają.
    Na 7-ce włosy wystające spod pachy przeszkadzają.
    Pozostałe podobają mi się.

Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów