Życzę miłego i spełnionego wyjazdu.Koniec zabawy - pora się ujawnić. Nieprzypadkowo, z zastosowaniem pewnego kamuflażu, zrobiłem swego rodzaju sondę lojalności wobec formy Nikon Corporation. Działam z upoważnienia prezydenta korporacji pana Michio Kariya, który zwrócił uwagę na bardzo aktywne fora dyskusyjne Nikona w dwóch karajach Europy wschodniej - w Polsce i na Słowacji. Moim zadaniem było wyłonienie trzech najbardziej zagorzałych na polskim forum klubowym Nikona entuzjastów sprzętu naszej marki. Sorry, że selekcji dokonałem tak podstępnie, ale co bym w tej materii nie zrobił, to zawsze byłaby loteria. Za lojalność wobec firmy Nikon Co nagrodzeni zostaną uczestnicy forum podpisujący się nickami: Zbigniew, Wini i Igorzak. Nagrodą jest siedmiodniowy wyjazd do Japonii, całkowicie fundowany przez korporację, na uroczystą promocję nowej lustrzanki Nikona DF1x (jest to oznaczenie robocze). Nowe body ma 16,5 Mpix i nowatorską matrycę o wymiarach 24x36 mm, wyprodukowaną przez firmę, której nazwy zdradzić nie mogę, wg dotychczas niestosowanej technologii. Zakres czułości 100 - 6400 ISO. Prezes Michio Kariya najbardziej zadowolony jest z tego, że nareszcie Nikon mieć będzie cyfrową lustrzankę z pełonowymiarową matrycą. Dodam, że wymienieni wyżej forumowicze (w najbliższy poniedziałek nawiążę z nimi kontakt bezpośredni w celu omówienia szczegółów) otrzymają w prezencie po egzemplarzu nowego body.
Pozdrawiam
Ps:
Nic dodać, nic ująć ........
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami