Jakosc monitora na 90%? Powiedz, gdzie mozna kupic monitor z takim parametrem?
A tak na serio Coroner, to ja oczywiscie napisalem Ci, co sam bym zmienil, gdybym to ja robil te zdjecia, ale Ciebie do niczego nie namawiam, bo kazdy fotograf sam najlepiej wie, co chcial osiagnac. Natomiast co do zakrycia drugiego oka mialem na mysli wlasnie pierwsze zdjecie - przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni post.
Jasność monitora ustawiona na 9 w skali od 0 do 10 to właśnie 90%, ale popraw mnie, jeśli się mylę.
I właśnie co do pierwszego zdjęcia Ci piszę, że materiał to skutecznie uniemożliwiał.
Jasność monitora ustawiona na 9 w skali od 0 do 10 to właśnie 90%, ale popraw mnie, jeśli się mylę.
Nie myslisz sie Ale nie zalapales mojego zarciku, bo w poprzedniej wypowiedzi napisales "jakosc" zamiast "jasnosc" Oczywiscie wiem, ze chodzilo o jasnosc, ale pomyslalem, ze byloby smiesznie, gdyby w monitorze mozna bylo ustawiac poziom "jakosci"
Nie myslisz sie Ale nie zalapales mojego zarciku, bo w poprzedniej wypowiedzi napisales "jakosc" zamiast "jasnosc" Oczywiscie wiem, ze chodzilo o jasnosc, ale pomyslalem, ze byloby smiesznie, gdyby w monitorze mozna bylo ustawiac poziom "jakosci"
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami