Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Silver

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SilkEPPI Zobacz posta
    Dla mnie za jasno. Poza tym to podoba mi się w miarę
    Gratuluje pomysłu...
    Hmm, no ja mam jakość na monitorze na 90% wyciągniętą, i wcale za jasno nie jest.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Hmm, no ja mam jakość na monitorze na 90% wyciągniętą, i wcale za jasno nie jest.
    Jakosc monitora na 90%? Powiedz, gdzie mozna kupic monitor z takim parametrem?

A tak na serio Coroner, to ja oczywiscie napisalem Ci, co sam bym zmienil, gdybym to ja robil te zdjecia, ale Ciebie do niczego nie namawiam, bo kazdy fotograf sam najlepiej wie, co chcial osiagnac. Natomiast co do zakrycia drugiego oka mialem na mysli wlasnie pierwsze zdjecie - przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni post.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Jakosc monitora na 90%? Powiedz, gdzie mozna kupic monitor z takim parametrem?

A tak na serio Coroner, to ja oczywiscie napisalem Ci, co sam bym zmienil, gdybym to ja robil te zdjecia, ale Ciebie do niczego nie namawiam, bo kazdy fotograf sam najlepiej wie, co chcial osiagnac. Natomiast co do zakrycia drugiego oka mialem na mysli wlasnie pierwsze zdjecie - przeczytaj jeszcze raz moj poprzedni post.
    Jasność monitora ustawiona na 9 w skali od 0 do 10 to właśnie 90%, ale popraw mnie, jeśli się mylę.

I właśnie co do pierwszego zdjęcia Ci piszę, że materiał to skutecznie uniemożliwiał.

Pozdro!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Jasność monitora ustawiona na 9 w skali od 0 do 10 to właśnie 90%, ale popraw mnie, jeśli się mylę.
    Nie myslisz sie Ale nie zalapales mojego zarciku, bo w poprzedniej wypowiedzi napisales "jakosc" zamiast "jasnosc" Oczywiscie wiem, ze chodzilo o jasnosc, ale pomyslalem, ze byloby smiesznie, gdyby w monitorze mozna bylo ustawiac poziom "jakosci"
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez streetfighter69 Zobacz posta
    Nie myslisz sie Ale nie zalapales mojego zarciku, bo w poprzedniej wypowiedzi napisales "jakosc" zamiast "jasnosc" Oczywiscie wiem, ze chodzilo o jasnosc, ale pomyslalem, ze byloby smiesznie, gdyby w monitorze mozna bylo ustawiac poziom "jakosci"
    Wygrałeś

Uprawnienia umieszczania postów