Zapraszam do komentowania. Funkcji wiatr nie udało się wyłączyć. Troszkę więcej TU
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Zapraszam do komentowania. Funkcji wiatr nie udało się wyłączyć. Troszkę więcej TU
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-11-2024 o 12:03 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Dwójkę wolałabym ciut jaśniej. Np tak jak 10, 11 i 12 na blogu. Pozdrawiam.
Przede wszystkim kolory poleciały... Nie wiem czy WB czy coś innego ale za ciepło i za pomarańczowo. Poza tym 2 dość niefortunnie przycięte.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Kolorki są takie jakie puszka dała może Cie opalenizna zmyliła bo cegły są niczego sobie![]()
A gdyby puszka dała Ci niebieską skórę też by było o.k. ? Poza tym to chyba portret przepięknej modelki a nie cegieł ? Po to właśnie robimy korektę żeby poprawić to co czasem aparat popsuje. Chociaż jak się lepiej przyjrzeć to faktycznie foty wyglądają jakby prosto z puszki wyszły.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Zdjęcia są prosto z puszki jedynie skorygowana ekspozycja i poprawione oczy. Ochłoń kolego to tylko zdjęcia na forum.
Czyli dokładnie tak jak myślałemWersja kolegi Mail-soft o niebo lepsza a jeszcze bardziej przypadła mi do gustu wersja kolegi Psychopulse A poza tym nie ma się czym podniecać więc nie ma po czym ochłonąć
Piszę tylko co widzę i to co mi się nie podoba lub podoba - po to chyba wystawiałeś prace żeby można było je komentować , prawda ?
mklonizer, mam nadzieję, że się nie obrazisz ale poprawiłem tak na szybko dwójeczkę ...
Skontaktuj się z nami