Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Moja koleżanka Monika

Zapraszam do komentowania. Funkcji wiatr nie udało się wyłączyć. Troszkę więcej TU

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-11-2024 o 12:03 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
    FX
    Drupta Druoflex1 f6,3 75mm l Zeiss Ikon Ercona Novonar Anastigmat f4,5/ 110mm

tu są moje zdjęcia

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Dwójkę wolałabym ciut jaśniej. Np tak jak 10, 11 i 12 na blogu. Pozdrawiam.

Domyślnie

Przede wszystkim kolory poleciały... Nie wiem czy WB czy coś innego ale za ciepło i za pomarańczowo. Poza tym 2 dość niefortunnie przycięte.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Kolorki są takie jakie puszka dała może Cie opalenizna zmyliła bo cegły są niczego sobie
    FX

tu są moje zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mklonizer Zobacz posta
    Kolorki są takie jakie puszka dała może Cie opalenizna zmyliła bo cegły są niczego sobie

A gdyby puszka dała Ci niebieską skórę też by było o.k. ? Poza tym to chyba portret przepięknej modelki a nie cegieł ? Po to właśnie robimy korektę żeby poprawić to co czasem aparat popsuje. Chociaż jak się lepiej przyjrzeć to faktycznie foty wyglądają jakby prosto z puszki wyszły.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Zdjęcia są prosto z puszki jedynie skorygowana ekspozycja i poprawione oczy. Ochłoń kolego to tylko zdjęcia na forum.
    FX

tu są moje zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mklonizer Zobacz posta
    Zdjęcia są prosto z puszki jedynie skorygowana ekspozycja i poprawione oczy. Ochłoń kolego to tylko zdjęcia na forum.

Czyli dokładnie tak jak myślałem Wersja kolegi Mail-soft o niebo lepsza a jeszcze bardziej przypadła mi do gustu wersja kolegi Psychopulse A poza tym nie ma się czym podniecać więc nie ma po czym ochłonąć Piszę tylko co widzę i to co mi się nie podoba lub podoba - po to chyba wystawiałeś prace żeby można było je komentować , prawda ?

Domyślnie

mklonizer, mam nadzieję, że się nie obrazisz ale poprawiłem tak na szybko dwójeczkę ...

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mail-soft Zobacz posta
    mklonizer, mam nadzieję, że się nie obrazisz ale poprawiłem tak na szybko dwójeczkę ...

Przewaga wersji nr.2
    D700 16,17-35,35

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mail-soft Zobacz posta

Zmieniles a nie poprawiles a to roznica , zreszta w Twojej wersji wyjarales tlo - cegly a nawet gdyby to miala byc wizja przepalonych cegiel to nie nalezy tego nazywac "poprawka! pozdro

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów