Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Plugin do wordpressa

Czy jest jakiś prosty plugin do wordpressa który ułatwia wrzucanie zdjęć do wpisu ? Wpienia mnie strasznie dokładanie po jednym zdjęciu. Nie chcę z kolei wrzucać ton zdjęć na imageshacka. Chciałbym normalnie uploadować foty na swój serwer i stamtąd hurtowo wpakować je do wpisu. Mogę je oczywiście uplodować przez bloga. To mi róznicy nie robi. Chciałbym je tylko móc szybko wrzucić do wpisu. Coś jak imageshack uploader dla wordpressa

Domyślnie

ale w standardzie wp mozesz wgrac wiecej zdejc i pozniej je wstawiac jak tam sobie chcesz

Domyślnie

Tak, ale pojedynczo. Chyba że ja nie wiem jak to zrobić hurtowo

Domyślnie

Ja używam standardowego, flashowego uploadera i wystarczy, że zaznaczę (czy przeciągając myszą, czy z użyciem Shifta) więcej zdjęć i wszystkie się kolejno uploadują.

A jak nie chcesz mieć zdjęć powiązanych z konkretnymi wpisami, to zainteresuj się jakimś pluginem galerii, np. NextGen Gallery.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

u mnie dziala jak wybieram iles tam plkikow i sie wgrywaja na serwer
    ps tak jak napisal Costi

Domyślnie

Panowie, na serwer owszem. Wgrać nie ma problemu. Mi chodzi o wstawianie do wpisu. Jeśli się da wstawić do wpisu np 50 zdjęć wgranych już na serwer przez wordpressa i nie dorzucać każdej fotki z osobna do tegoż wpisu to powiedzcie jak. Jak wrzucam na imageshack 50 zdjęć to uploader mi podaje na tacy linki, które wklejam do wpisu na blogu i już. Chciałbym to mieć podobnie tyle że po uploadzie plików na serwer na którym stoi blog

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Ja stosuje rozwiązanie trochę "na okrągło". Wpisy piszę w Windows Live Writer, tam też łatwo dodaję zdjęcia tak jak chcesz. Przyznam szczerze, że w standardowym edytorze WP dokładnie to samo mnie wkurzało, a rozwiązania w nim nie znalazłem.

Domyślnie

Jakby mi się pisać chciało ...... to bym też mógł fotki ręcznie dodawać .... po jednej

Domyślnie

A wstawienie galerii?
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów