Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Sylwia

Oszczędny w słowach Awatar wit-o
    Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

piękne uwodzicielskie spojrzenie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

dobre ... podoba się
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

Na plus światło i modelka, na minus nieco zbyt sztuczne rozmycie skóry i kiepskie szparowanie i wklejanie na nowe tło. Jakie było w oryginale? Bo światło w tle też sztuczne, słabo to wygląda.

Domyślnie

Śliczna modelka

Domyślnie

Jak dla mnie, idealne zdjęcie do reklamy okularów albo salonu okulistycznego I jeśli taki był zamiar to wyszło super.

Domyślnie

Poza modelki i światełko na +, jednak przeszkadza mi biżuteria i wypalone palce modelki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mail-soft Zobacz posta
    Poza modelki i światełko na +, jednak przeszkadza mi biżuteria i wypalone palce modelki.
    To zdjęcie nie ma przepałów, nawet biała bluzka nie jest przepalona, a co dopiero na palcach.

drifter zdjęcie będzie jako banner internetowy na stronie głównej optyka, oczywiście w trochę innej formie jak tutaj na forum

Domyślnie

No to jak mówią koledzy hamerykanie, w mojej opinii "mission accomplished"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    To zdjęcie nie ma przepałów, nawet biała bluzka nie jest przepalona, a co dopiero na palcach.
    Skoro jest jak piszesz to na zdjęciu przeszkadza mi tylko biżuteria, reszta na plus. Minus taki, że muszę wymienić monitor
    Ostatnio edytowane przez lukasz.m ; 13-06-2011 o 22:16 Powód: niepotrzebnie zacytowałem cały post (:

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów