Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: La Sucia

Domyślnie La Sucia

La Liorona inaczej. Ciekaw jestem odbioru, więc jeżeli ktoś uważa że jest słabo, nie podoba mu się, albo nie jego klimat, proszę, niech powie. Chwalić też można

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Teatralne, ale fotograficznie ok.

Domyślnie

Dzięki mOSAd. Tak myślałem że zbyt teatralne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trezrrr Zobacz posta
    Dzięki mOSAd. Tak myślałem że zbyt teatralne.
    To niekoniecznie jest zarzut. To takie stwierdzenie sposobu odbioru. Mnie ciężko opisywać prace teatralne, bo nie wiem co tak naprawdę oceniać. Czy pracę aktora, czy charakteryzatora, oświetleniowca, rolę, wierność, autentyczność, czy wyłącznie fotografa. Zazwyczaj to wspaniałe portrety interesujących ludzi. I widziałbym ich jak najwięcej. Natomiast nie z samego przedstawienia, ale takie codzienne. Dlatego, że mają wielką świadomość własnego ciała - tu twarzy (oraz rąk) i bardzo dobrze wiedzą, kiedy korzystnie wyglądają i jakie wrażenie uzyskują na widzu. Czy kamera, czy obiektyw aparatu, to już ma małe znaczenie. Tutaj chyba jednak przedobrzone - jak ze spektaklu rzeczywiście. Jako dokument - w porządku.

Domyślnie

Wiem mOSAd, zdjecie jest troche trudne i nie wielu sie podoba. Jest dosyc stare. Ja jestem zadowolony, bo to moja druga w zyciu sesja (i debiut modelki ktora na codzien pracuje w ZUSie). A gry aktorskiej nie poznalbym nawet gdyby wyskoczyla z krzakow i kopnela mnie w ... Po 2 latach patrze na to z usmiechem i stwierdzam ze fotograficznie ok, ale chyba zbyt teatralne

PS. oświetleniowca nie było, był deszczowy listopad w ruinach jakiegoś magazynu Niezłe światło, prawda?
    Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 14-06-2011 o 22:31

Domyślnie

Natura bywa najlepszym i zaskakującym narratorem.

Uprawnienia umieszczania postów