Czysto, schludnie i przyjemnie. Pomysł i wykonanie rewelacja![]()
Szukaj
Czysto, schludnie i przyjemnie. Pomysł i wykonanie rewelacja![]()
Dzięki wszystkim, fajnie że się spodobało
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Prawie by mi umknęłoa jest na co popatrzeć, bardzo fajne
![]()
To tak, urzeka mnie ten "clear" w tych fotach i kolory-swietne to. I teraz sie troche wylamie, ale ja bym widzial srodkowe zdjecie jako w pelni samodzielne, bez tych bocznych w tryptyku. I spokojnie by sie obronilo.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Niby proste, ale weź Pan to wymyśl
Świetne, leć i to biegiem po fajne potrójne passe-partout, dobrą ramę, odbity i na ścianę z tym!![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
No Darku - świetna robota...
Umknęło mi, ale ciesze się, że wątek powrócił
Nie ukrywam, że bardzo chętnie powiesiłbym na ściane!![]()
Taki mam plan, środkowy kadr na tak przynajmniej na 100cm po dłuższym boku.
Zrobisz jak uważasz
Jeśli mogę to z skądinąd wiemże tego typu prace świetnie wyglądają w układnie boki 20x30, środek 30x45 do tego passe-partout oddzielająca foty po 5cm i 10-15cm na obramowania
Przy 100cm środkowej focie będzie trochę przytłaczające moim zdaniemno i majątek zapłacisz za ramę i raczej nie wytną takiego passe-partout z trzema oknami gdzie jedno będzie miało 100cm
a bez passe-partout te fotografie bardzo dużo na żywo stracą, zresztą jak każde zdjęcia.
Ale to taki tam moje ględzenie![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Minimalistyczne delikatesy - super!
pozdrawiam, mike
"Inspiracja istnieje, ale musi zastać cię przy pracy."
Cen jeszcze nie sprawdzałem więc może się okazać że mnie szybko zweryfikują![]()
Skontaktuj się z nami