Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Po zmroku....

Domyślnie Po zmroku....

Wczoraj odwozilem gosci na lotnisko, z lotniska nad ocean bylo ok 30km, wiec postanowilem wyskoczyc na zachod.....niestety swiatlo sie skonczylo kiedy mialem do przejechania jeszcze 20km, postanowilem wrocic do domu a po drodze strzeliem takie dwa kadry....

1.

2.

Oszczędny w słowach Awatar wit-o
    Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

Ja tam nie widze "po-zmroku" pozmrok powinien byc ciemniejszy
    szkoda ze niebo bylo pustawe, bo w tle dla tej ruinki moglo by zagrac calkiem przyjemnie

Domyślnie

Motywy bardzo ciekawe szczególnie na jedynce , no ale to moje ulubione , niebo na cóż , myślę że na dwójce pasuje do motywu.Pozdrawiam

Domyślnie

greg nie obraz sie, ale te fotki wygladaja jakby nie twoje, jedynka jeszcze do przezycia, ale dwojka to juz zupelna gafa kolorystyczna z twojej strony,
    jak mowie bez urazy, ale mocno na sile,
    pamietasz jak mi mowiles o przesypianiu sie ze zdjeciami? tu trzeba bylo sie przespac

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    pamietasz jak mi mowiles o przesypianiu sie ze zdjeciami? tu trzeba bylo sie przespac
    Pamietasz co napisalem na koncu tego o czym piszesz.....jak nie to cofnij sie i sprawdz
    Zdjecie robione na dlugho po zachodzie slonca i wciaz sie ucze wiec nie wiem o co biega.....a kolorystycznie to nie gafa.....ja tego tak nie widze, pomijajac to, ze jestem w pracy i wcale tego nie widze....

Oszczędny w słowach Awatar wit-o
    Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

Greg kolega wyzej ma nieco racji, spojz z dystansem, krytycznym okiem na swoje dwie prace, to nie konkurs miss, nikt Ci niepodklada nogi na wybiegu dostales dobra rade, a troche piorka nastroszyles

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wit-o Zobacz posta
    dostales dobra rade, a troche piorka nastroszyles
    Nie strosze piorek, gdzie ta rada?? Napisalem o "przesypianiu sie ze zdjeciami" zanim je opublikujemy u Mirka jakis czas temu, napisalem tez, ze sam mam z tym problem. Nie strosze piorek i zdaje sobie sprawe, ze te zdjecia nie sa wysokich lotow.......zapytam tylko jeszcze raz.....gdzie ta rada?

Domyślnie

Kolor do poprawki.!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

nie robcie afery panowie
    kiedys uslyszalem, ze to jedno z niewielu for na ktorym mozna uslyszec szczere opinie i to byla moja szczera opinia,
    greg tak ma, ze broni swoich prac jak lew i dobrze
    ja napisalem co myslalem i wiecej sie nie bede rozwodzil

powtarzam - bez urazy
    pozdrawiam

Domyślnie

Nie wyolbrzymiajcie tego czego nie ma......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów