Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Domyślnie Shopping Day [by remiksson]

Klasyczna modowo-zakupowa stylizacja, pstryki z centrum Poznania i niezawodna Sylwia, która już dobrze znacie. Sesja warsztatowa z Tomkiem (tomnow). Jest sporo podobnych ujęć, ale dużo kombinowałem z kadrami, światłem, obróbką, w końcu warsztaty Mam nadzieję, że nie znudziłem się wam aż tak, abyście nie chcieli podzielić się swoimi uwagami Enjoy!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

...swiatło, kadry, ostrość, kolory ...wszystko na Tak ...tylko mimika na 5 jakos nie podchdzi ale już na siłę się czepiam ;p

Domyślnie

Miła odmiana, zdjęć od tych na łonie natury Ale i te zaprezentowane tutaj bardzo mi się podobają, szczególnie 1, 2(naj!) i 8.

W 9. rzuca mi się w oczy zbyt jasna poświata w okolicach stóp (podobnie w 4.).

Zawsze z chęcią zaglądam do Twoich postów, ciekawy jakie kolejne smakołyki nam zaserwujesz
    D7000 + N 18-55mm + N 50 1.8D + S 70-300mm + SB600

Domyślnie

Ładna modelka na zdjęciach ogranicza chyba percepcję.
    Do mnie nie trafia niespójna obróbka. Jak coś jest w secie to wypadałoby, żeby było spójne. Skóra modelki zmienia kolory, nie mówiąc o spódniczce, która raz jest biała a raz żółta.
    B-W też mogłyby być otrzymane w podobnym kontraście.
    Do tego niechlujne maskowanie na 4,6,9 i 10
    Na 5 oczy w rożnych rozmiarach nie wyglądają dobrze
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach Awatar dobutrex
    Miasto
    Polska Południowa

Domyślnie

Jestem na tak.
    Może na poszczególnych zdjęciach można się doczepić do jakiś niedoskonałości obróbki, ale całość robi bardzo pozytywne wrażenie.
    Super operowanie głębią ostrości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez otherside Zobacz posta
    Ładna modelka na zdjęciach ogranicza chyba percepcję.
    Do mnie nie trafia niespójna obróbka. Jak coś jest w secie to wypadałoby, żeby było spójne. Skóra modelki zmienia kolory, nie mówiąc o spódniczce, która raz jest biała a raz żółta.
    B-W też mogłyby być otrzymane w podobnym kontraście.
    Do tego niechlujne maskowanie na 4,6,9 i 10
    Na 5 oczy w rożnych rozmiarach nie wyglądają dobrze
    Za to koparki w tle nie ma

Cytat Zamieszczone przez dobutrex Zobacz posta
    Jestem na tak.
    Może na poszczególnych zdjęciach można się doczepić do jakiś niedoskonałości obróbki, ale całość robi bardzo pozytywne wrażenie.
    Super operowanie głębią ostrości.
    Dziekuję Jak już pisałem w opisie setu, to warsztatowe pstryki, więc pozwoliłem sobie pokombinować, stąd niespójna obróbka i inne takie
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Bardzo fajnie wyszło, światełko super, i obróbka także. Natomiast nie rozumiem póz na 1 i 2.
    9 Najlepsza po niej 6 i 7

Domyślnie

6-9-10 nogi i okolice - do poprawki
    Na jedynce ręka wchodzi na krawędź dachu - przeszkadza to - swoją drogą jak wklejka wygląda
    Jedyne zdjęcia które bym zaprezentował to 4,5,6 - są chyba najbardziej naturalne - reszta to modelkowe wygibusy (tak wiem tak ma być ) pomijając 1,2,3

Domyślnie

Remik, piszesz ze u mnie (w watku Fancy Pearl) modelka wyglada jak z wosku... a u Ciebie jest chyba jeszcze gladsza (zwlaszcza nogi na zdjeciu nr 3) :P Tyle ze u mnie mialo byc z lekka posagowo, a czy u Ciebie rowniez? Fajne kadry, kolory i sam pomysl na sesje, ale obrobka troche czasem za mocna, zwlaszcza jak na quasi-repo.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów