Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Magdalena

Domyślnie Magdalena

1

2

3

i bonus

I jak zwykle prosze o konstruktywna krytyke
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

więc ode mnie tak:
    1 - byłaby świetna gdyby nie przebijał stanik i była mniejsza GO - chodzi mi o prawą stronę zdjęcia. Przeszkadza również to drewno co "wystaje" z głowy.
    2 - twarz do rozjaśnienia (jakieś +1EV) i opaska do zdjęcia
    3 - podoba mi się chyba najbardziej, choć podobnie jak na 1 przeszkadza to coś co wychodzi z głowy i przyciemniłbym miejscowo trochę prawą stronę.
    bonus - kosz
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aikidudi Zobacz posta
    więc ode mnie tak:
    1 - byłaby świetna gdyby nie przebijał stanik i była mniejsza GO - chodzi mi o prawą stronę zdjęcia. Przeszkadza również to drewno co "wystaje" z głowy.
    2 - twarz do rozjaśnienia (jakieś +1EV) i opaska do zdjęcia
    3 - podoba mi się chyba najbardziej, choć podobnie jak na 1 przeszkadza to coś co wychodzi z głowy i przyciemniłbym miejscowo trochę prawą stronę.
    bonus - kosz
    można powiedzieć że komentarz wyjęty z ust, z tym że na 3. ściemniłbym i z prawej i ubranie, albo zrobił głęboką ale nie za mocną winietę.

Domyślnie

jak dla mnie trójeczka zdecydowanie na plus
    D300s | SB900 | N35/1.8 | N17-55/2.8

Domyślnie

Wszystko gra moim zdaniem oprócz zbyt mocno rozjaśnionych oczu na 2 i 3. Reszta bardzo pozytywna.
    D300s, D60, 50mm/f1.4,T 18-200/3,5-6.3, S 10-20/ f3,5 T 70-200/ f2.8 SB 900 ,nissinowe błyskadełko, parę stałek z m42.

Uprawnienia umieszczania postów