Szukaj
2 wymiata - kadrowo, światełkowo i obróbkowo ! Maleńki minusik za zbyt czerwoną dłoń - no ale w końcu było -15 CNa 1 za dużo u góry i cięcie na łokciach średnio mi się widzi , 3 też się podoba. Jednak jak dla mnie 2 rządzi !
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
mi jak zawsze się widzą Twoje pracejestem na tak i przechodzisz dalej
![]()
Dwójeczka - uspójnić kolorystykę ciałka i będzie ślicznie.
No możesz jeszcze mniejszej kompresji użyj bo jakość poleciała na łeb na szyję (polecam rozsądne minimum, czyli 85 dla JPEG), a chyba jest wybrana niższa jakość. Jeżeli nie, to może to kwestia szumów lub sposobu obróbki?
Ładna obróbka, mam wrażenie, że gdzieś już ją widziałem.
Zimno było, to fakt!
Pozdrawiam,
Grzegorz Tadych
dlaczego strona www nie działa?
Strona chwilowo nie działa ("nie istnieje"), bo jest przenoszona na inny serwer i odświeżana wizualnie.
@mOSAd - faktycznie, kompresowałam do 70 dla jpeg i być może jest to powód obniżonej jakości.
Tak patrzę na tę dłoń i faktycznie, mogłam pogrzebać przy obróbce. Tylko że ja tak bardzo nie lubię grzebać w zdjęciach, że mi się nie chciało
Dodam, że dłonie modelki były również "pomalowane" = pokryte fluidem, a i tak siarczysty mróz dał o sobie znać.
Dzięki wszystkim za słowa!![]()
Bardzo fajny secik, chociaż 2 najlepsza![]()
D300/ N50 f 1.8/ N70-300VR/ Sigma 17-35/ SB 600/
obróbkowo super, no i za poprzednikami 2 najlepsza
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Skontaktuj się z nami