Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie -15 stopni Celsjusza

Przy okazji porządkowania zapchanego dysku wpadłam na nieobrobione nefy z przeraźliwie mroźnego grudniowego pleneru P!ozytywnego w Czaplinku. To się nazywa mieć leciutkie opóźnienie w obróbce

1.

2.

3.
    Ostatnio edytowane przez artymek ; 09-06-2011 o 23:21

Domyślnie

2 wymiata - kadrowo, światełkowo i obróbkowo ! Maleńki minusik za zbyt czerwoną dłoń - no ale w końcu było -15 C Na 1 za dużo u góry i cięcie na łokciach średnio mi się widzi , 3 też się podoba. Jednak jak dla mnie 2 rządzi !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

mi jak zawsze się widzą Twoje prace jestem na tak i przechodzisz dalej

Domyślnie

Dwójeczka - uspójnić kolorystykę ciałka i będzie ślicznie.
    No możesz jeszcze mniejszej kompresji użyj bo jakość poleciała na łeb na szyję (polecam rozsądne minimum, czyli 85 dla JPEG), a chyba jest wybrana niższa jakość. Jeżeli nie, to może to kwestia szumów lub sposobu obróbki?

Domyślnie

Ładna obróbka, mam wrażenie, że gdzieś już ją widziałem .

Zimno było, to fakt!
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Zbanowany
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

dlaczego strona www nie działa?

Domyślnie

Strona chwilowo nie działa ("nie istnieje"), bo jest przenoszona na inny serwer i odświeżana wizualnie.

@mOSAd - faktycznie, kompresowałam do 70 dla jpeg i być może jest to powód obniżonej jakości.

Tak patrzę na tę dłoń i faktycznie, mogłam pogrzebać przy obróbce. Tylko że ja tak bardzo nie lubię grzebać w zdjęciach, że mi się nie chciało
    Dodam, że dłonie modelki były również "pomalowane" = pokryte fluidem, a i tak siarczysty mróz dał o sobie znać.

Dzięki wszystkim za słowa!

Domyślnie

Bardzo fajny secik, chociaż 2 najlepsza
    D300/ N50 f 1.8/ N70-300VR/ Sigma 17-35/ SB 600/

Domyślnie

obróbkowo super, no i za poprzednikami 2 najlepsza
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów