Close

Strona 17 z 57 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 566

Wątek: D90 czy D7000

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SandraWalawender Zobacz posta
    (...) I zastanawiam sie nad tym 35mm, (...)
    to ja rozwinę wątek i dodam, że zaletą 20mmf1.8 (Sigma) jest to, że nawet nie będzie Ci się chciało zmieniać obiektywów (no i nauczysz się podchodzić do obiektów poza granicę tzw. strefy osobistej i intymnej).

Domyślnie

to skoro ramzes pisze o oszczedzaniu , to ja podsune ci pomysl inny... Luknij na N 17-55. Tu tez lepiej sie nie da, a szklo zostanie z toba pewnie po wsze czasy. I wystarczy to jedno na dluuuugo....

Dodajac do niego jeszcze lampke, zrobisz od portretu przez krajobrazy....wszystko...
    Z d90 bedzie smigac az milo.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    to skoro ramzes pisze o oszczedzaniu , to ja podsune ci pomysl inny... Luknij na N 17-55. Tu tez lepiej sie nie da, a szklo zostanie z toba pewnie po wsze czasy. I wystarczy to jedno na dluuuugo....

Dodajac do niego jeszcze lampke, zrobisz od portretu przez krajobrazy....wszystko...
    Z d90 bedzie smigac az milo.
    to najlepsze rozwiązanie ale czy nie przekracza mozliwości finansowych ??? dodam ,że lampa koniecznie nowa a szkło to można dopaść na allegro w b dobrym stanie od 2700-3k
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Domyślnie

Skoro w zestawie kupie z 18-105 to po co mi 17-55?

Domyślnie

wiesz jakby Ci to pow .............bo 18-105 to jak maluch i mercedes , bo jest wytrzymały b o ...... jest znakomity optycznie i jasnyyyyyyyyyy

Domyślnie

Najlepiej wprost okej, na poczatek kupie d90 z 18-105, lampe - tu jeszcze temat otwarty, w przyszlosci chce przynajmniej sprobowac fotografii slubnej i fajnie by bylo jakby ta lampa dala sobie z nia rade chcialam jeszcze rybie oko, ale na poczatek nie chce wydac ogromnej sumy, wiec mysle ze zaczne od zestawu aparat + lampa

Domyślnie

Najlepiej wprost okej, na poczatek kupie d90 z 18-105, lampe - tu jeszcze temat otwarty, w przyszlosci chce przynajmniej sprobowac fotografii slubnej i fajnie by bylo jakby ta lampa dala sobie z nia rade chcialam jeszcze rybie oko, ale na poczatek nie chce wydac ogromnej sumy, wiec mysle ze zaczne od zestawu aparat + lampa
    Zaprawdę Sandro piszę Ci wprost kup sb 900 a światła dostapisz (a Twój zachwyt nie będzie miał w przyszłości końca ) , zaopatrz się już w 17-55 a szerokości i swiatłości docenisz teraz i w przyszłości a dzięki kotletowi zwróci Ci się , słoik na Ciebie i siebie zarobi , idź z wędka do sklepu i zlów nikkora 10,5 a nasycisz się do końca i do kotleta będzie równie dobrze smakować

Domyślnie

to jakby zapytac, po co ci d700, skoro masz juz d40....

...bo to dobre szklo jest. Najlepszy zoom jaki mozesz kupic...
    i smialo mozna kupic uzywany....
    Ostatnio edytowane przez d90 ; 01-09-2012 o 15:35
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Okej, okej rozumiem wszystkie porównanie. Ale niestety jak sie tylko zrobi prawo jazdy to nie kazdego stac od razu na merca wiec pozwolcie ze poczekam troche na tego 17-55 i zaczne od jakiejs fajnej rybiej stałki do zestawu

Domyślnie

no to masz rybe samyanga niestety manual ale przykładowe zdjęcia u mnie znajdziesz albo świetnego nikkora 10,5 AF

Strona 17 z 57 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów