Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Aż serce boli...

Jak to zobaczyłem to aż mnie serce zabolało:

http://www.dchome.net/viewthread.php?tid=1033606

UWAGA TYLKO DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH!

Domyślnie

nie przesadzaj Cos taki wrażliwy z rana? Maltretowanie zwierzat jest znacznie gorsze. Miłego dnia

Domyślnie

Z tym maltretowaniem zwierząt to masz racje 120% , ale patrząc na te słoiki przez pryzmat Polaka /patrz zamożność portfela/ fotoamatora, to serce boli chociażby troszeczkę.

Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

No niestety jestem z tych mimo wszystko ubogich Polaków gdzie taki widok boli niestety...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-06-2011 o 11:45 Powód: pis. ("polaków")

Domyślnie

Oj, mnie też zabolało... obudowa wprawdzie słabiej, ale widok potrzaskanych soczewek!... brrrr...

Domyślnie

swoją drogą, żeby porobić takie wgnioty w tokinie czy 80-200, to trzeba się mocno postarać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    UWAGA TYLKO DLA OSÓB O MOCNYCH NERWACH!
    faktycznie, wstrząsające przeżycie ...
    aż boję się spytać jak reagujesz np. na widok obitych, porysowanych samochodów idąc ulicą
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    aż boję się spytać jak reagujesz np. na widok obitych, porysowanych samochodów idąc ulicą
    A to się łatwo przekonać. Wrzucić filmik jak na przykład w Paryżu, przy parkowaniu, kierowcy przepychają samochody, metodą zderzak o zderzak. Potem wystarczy wygodnie usiąść z piwem oraz orzeszkami i poczekać na komentarze.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    faktycznie, wstrząsające przeżycie ...
    Na samochód masz autocasco Poza tym samochód to ułamek wartości tych szkieł (Mówię o wszechobecnym GIII 1.9 TDI)
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 09-06-2011 o 11:46 Powód: pis. ("pozatym")
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów