Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ładnie i czysto. Uwaga do światła - poprawiłbym odcień nóg. Inna temperatura wprowadziła tam już niebiesko-siną dominantę, która nie wygląda zbyt dobrze. Tak nie wdając się w analizę poprzednich prac zbytnio, to nie wiem, czy nie najbardziej mi się podoba to zdjęcie z całego pokazanego dotychczas ogromnego Kręglowego materiału.
    Dzieki Mosad za uwagi. Poprawie ten odcien na nogach. Tak poza tym cieszę sie z Twojej opinii gdyz czytajac rozne komentarze , jestes jedna w kilku osob ktore sie wypowiadaja bardzo rzeczowo i precyzyjnie , dlatego cenie sobie Twoja ocene
    Pozdrawiam Waldek
    D700 i inne graty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wbas78 Zobacz posta
    Światełko bylo zastane , akurat byl zachod słońce nisko , rozpraszna przez drzewa.
    Witaj, tu złośliwa@.........
    Ładny portret, światło, tonacja........ nie pasuje mi kadrowanie. Ta dziura PD pod ręką zbyt mocno ściąga wzrok.
    Osobiście bym ją obciął.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wbas78 Zobacz posta
    Światełko bylo zastane , akurat byl zachod słońce nisko , rozpraszna przez drzewa.
    Super zagrało, gratki za złapanie momentu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hlynur Zobacz posta
    Ładny portret, światło, tonacja........ nie pasuje mi kadrowanie. Ta dziura PD pod ręką zbyt mocno ściąga wzrok.
    Słuszna uwaga, ale ja bym nie obcinał bo kompozycja padnie. Natomiast można pokombinować z jasnością w jedną lub druga stronę.

Domyślnie

szkoooda, że nie zdążyłam sfotografować Moniki...

super fota!

Oszczędny w słowach Awatar mariuszstr
    Miasto
    Zalesie k Szubina

Domyślnie

extra fotka, podoba się bardzo
    Nikon D90, NK 18-105, SB-900, N 50 1.8 ,NK 70-300 VR

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów