Ładnie i czysto. Uwaga do światła - poprawiłbym odcień nóg. Inna temperatura wprowadziła tam już niebiesko-siną dominantę, która nie wygląda zbyt dobrze. Tak nie wdając się w analizę poprzednich prac zbytnio, to nie wiem, czy nie najbardziej mi się podoba to zdjęcie z całego pokazanego dotychczas ogromnego Kręglowego materiału.
Dzieki Mosad za uwagi. Poprawie ten odcien na nogach. Tak poza tym cieszę sie z Twojej opinii gdyz czytajac rozne komentarze , jestes jedna w kilku osob ktore sie wypowiadaja bardzo rzeczowo i precyzyjnie , dlatego cenie sobie Twoja ocene
Pozdrawiam Waldek
Światełko bylo zastane , akurat byl zachod słońce nisko , rozpraszna przez drzewa.
Witaj, tu złośliwa@.........
Ładny portret, światło, tonacja........ nie pasuje mi kadrowanie. Ta dziura PD pod ręką zbyt mocno ściąga wzrok.
Osobiście bym ją obciął.
Pozdrawiam.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami