Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Monika - Kregiel

D700 i inne graty

Domyślnie

Ładny portret nam tu serwujesz panie Waldku, oj ładny. Monika jest wdzięcznym tematem do zdjęć, co niewątpliwie ułatwiło Ci zadanie, niemniej jednak i Tobie należą się gratulacje Nawet jakbym chciał, to nie mam się do czego przyczepić. Choć czekaj chwilkę... widzę tam jakiś biały paproch na loku modelki
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Świetna fotka - nawet z paprochem.

Domyślnie

dzieki Macieju i Waldku
    D700 i inne graty

Domyślnie

Wyczyść jej tego paprocha, bo Cię zjedzą za niego Reszta super.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

podoba sie
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

Bardzo mi si podoba, uwielbiam portrety z 50 - ki natomiast mam wrażenie, że kadr odrobinę mniej ciasny mgółby być nieco lepszy w tym przypadku. Światło super, kolory i obróbka jak najbardziej na tak, chyba jedyne co mi nie do końca odpowiada to mimika modelki, usta układają się w dziwny grymas, imo. Doświetlałeś blendą czy po prostu zastane światło?

Domyślnie

Ładnie i czysto. Uwaga do światła - poprawiłbym odcień nóg. Inna temperatura wprowadziła tam już niebiesko-siną dominantę, która nie wygląda zbyt dobrze. Tak nie wdając się w analizę poprzednich prac zbytnio, to nie wiem, czy nie najbardziej mi się podoba to zdjęcie z całego pokazanego dotychczas ogromnego Kręglowego materiału.

Talking

Bardzo ładnie to zrobiłeś.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    Bardzo mi si podoba, uwielbiam portrety z 50 - ki natomiast mam wrażenie, że kadr odrobinę mniej ciasny mgółby być nieco lepszy w tym przypadku. Światło super, kolory i obróbka jak najbardziej na tak, chyba jedyne co mi nie do końca odpowiada to mimika modelki, usta układają się w dziwny grymas, imo. Doświetlałeś blendą czy po prostu zastane światło?
    Światełko bylo zastane , akurat byl zachod słońce nisko , rozpraszna przez drzewa.
    D700 i inne graty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów