Szukaj
Ładny portret nam tu serwujesz panie Waldku, oj ładny. Monika jest wdzięcznym tematem do zdjęć, co niewątpliwie ułatwiło Ci zadanie, niemniej jednak i Tobie należą się gratulacjeNawet jakbym chciał, to nie mam się do czego przyczepić. Choć czekaj chwilkę... widzę tam jakiś biały paproch na loku modelki
![]()
clusca
Fufu X
dzieki Macieju i Waldku![]()
D700 i inne graty
Wyczyść jej tego paprocha, bo Cię zjedzą za niegoReszta super.
podoba sie
D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II
Bardzo mi si podoba, uwielbiam portrety z 50 - ki natomiast mam wrażenie, że kadr odrobinę mniej ciasny mgółby być nieco lepszy w tym przypadku. Światło super, kolory i obróbka jak najbardziej na tak, chyba jedyne co mi nie do końca odpowiada to mimika modelki, usta układają się w dziwny grymas, imo. Doświetlałeś blendą czy po prostu zastane światło?
Ładnie i czysto. Uwaga do światła - poprawiłbym odcień nóg. Inna temperatura wprowadziła tam już niebiesko-siną dominantę, która nie wygląda zbyt dobrze. Tak nie wdając się w analizę poprzednich prac zbytnio, to nie wiem, czy nie najbardziej mi się podoba to zdjęcie z całego pokazanego dotychczas ogromnego Kręglowego materiału.
Bardzo ładnie to zrobiłeś.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Skontaktuj się z nami