Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie śmigielkowo nad Balicami

Wczorajszy wieczorny wypad na krakowskie Balice.
    Moja 1 walka z samolotami i test 55-300.
    PS: Pozdrowienia dla Panów z ochrony lotniska i policji Mam nadzieje że podreperowałem trochę budżet krk

1.

2.

Bonusik

Domyślnie

bonusik jest super
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

...czyżbyś wjechał za zakaz :>?? (niestety od pewnego czasu, praktycznie codziennie między 18 a 21 są tam smutni panowie z druczkami przelewów

btw...bonus świetny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    ...czyżbyś wjechał za zakaz :>?? (niestety od pewnego czasu, praktycznie codziennie między 18 a 21 są tam smutni panowie z druczkami przelewów
    Niestety. Ochrona lotniska zgłosiła zaparkowany samochód w krzakach który wg nich za długo i podejrzanie tam stał
    Panowie nawet powiedzieli że mają kamerę termowizyjna ;D i nawet jak ciemno to nas namierzą ;D.
    Jakoś nie zrobiło to na nas wrażenia ale cóż ... życie

Domyślnie

sesja fajowa, na brzuchu bonusa pięknie się odbija oświetlenie pasa.

P.S. to ile ci wypisali ?
    D300s,nikkor 18-300,sigma10-20,sigma17-70,sigma50-500,tc14,tc20,sb700,CelestronC8-S XLT 2000mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slavec Zobacz posta
    P.S. to ile ci wypisali ?
    Najniższy możliwy
    A to tylko dlatego że sobie wycieczkę krajobrazową zrobili zamiast zbierać pijaków lub lumpów spod sklepów ;D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    Najniższy możliwy
    A to tylko dlatego że sobie wycieczkę krajobrazową zrobili zamiast zbierać pijaków lub lumpów spod sklepów ;D
    w końcu każdy z nich ma jakiegoś szefa, a ten szef kolejnego i wszyscy od czasu do czasu muszą dostać za coś medal do klapy...
    D300s,nikkor 18-300,sigma10-20,sigma17-70,sigma50-500,tc14,tc20,sb700,CelestronC8-S XLT 2000mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slavec Zobacz posta
    w końcu każdy z nich ma jakiegoś szefa, a ten szef kolejnego i wszyscy od czasu do czasu muszą dostać za coś medal do klapy...
    Tymbardziej, ze n alotniskach masz monitoring i sa pewne przepisy miedzunarodowe, ktore scisle okreslaja kto i jak moze parkowac na terenie portu lotniczego. Akurat w tym momencie moglby wpasc audyt z Urzedu Lotnictwa Cywilnego i jak myslisz kogo by ukarali ? Port Lotniczy i po dupie dostaliby Ci co mieli wtedy patrol. Na lotnisku nie sa priorytetem pijaczki tylko wlasnie zle zaparkowane auta, pozostawione bagaze i podobne rzeczy ktore maja wplyw na bezpieczenstwo portu.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Tymbardziej, ze n alotniskach masz monitoring i sa pewne przepisy miedzunarodowe, ktore scisle okreslaja kto i jak moze parkowac na terenie portu lotniczego. Akurat w tym momencie moglby wpasc audyt z Urzedu Lotnictwa Cywilnego i jak myslisz kogo by ukarali ? Port Lotniczy i po dupie dostaliby Ci co mieli wtedy patrol. Na lotnisku nie sa priorytetem pijaczki tylko wlasnie zle zaparkowane auta, pozostawione bagaze i podobne rzeczy ktore maja wplyw na bezpieczenstwo portu.

...ups, ale tu chodzi chyba raczej o zaparkowany samochód w okolicy lotniska, tam gdzie akurat jest np. zakaz parkowania, a nawet wjazdu, np. ul. Spacerowa czyli tzw. ,,górka" na EPKK, myślę ze o to chodziło, ew. niech nas autor wątku ,,naprostuje"

P.S. a foty ewidentnie z ,,górki" są...

Domyślnie

Nie wiem jak wyglada topografia portu na EPKK, poprostu przepisy wewnatrz portowe roznia sie troszke od drogowych bo sa tam inne prioryety, chociaz moglo tez tak byc, ze trafilo sie na nadgorliwego sluzbiste, ktorego hobby jest wystawianie mandatow Ja przewaznie pouczam, chyba, ze ktos jest chamski i arogancki to zawsze mozna dac do 500 zl z art. 210 pkt 7 z prawa lotniczego
    No, ale nie robmy OT, mi sie bonusik bardzo podoba, pozostale takie bez zadnych emocji.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów