Szukaj
Zadnym znawca nie jestem ale nie podoba mi sie kolorystyka jakos tak za zolto, pozatym te fioletowe wstawki nie wiem czy to przez przypadek czy specjalnie ale fioletowe oczy wygladaja dziwnie a oczy w portrecie sa wazna o ile nie bardzo wazne. Pozdrawiam
Aparat
Zdjęcia sympatyczne, natomiast jak nie masz możliwości przygotowania zdjęć na "normalnym" monitorze to lepiej nie pokazuj ich wcale... Kolorystyka tragiczna...
Dlaczego same skośne kadry ? Nie widzę powodów do tego aby je stosować na każdym ujęciu. Poza tym kolory ... Jakość matrycy tego netbooka jest zapewne wątpliwa. Wrzuć je na komputer i na normalnym monitorze obrabiaj.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
modelka na 1szym - tragedia, reszta kadrow do przemyslenia, obrobka masakra![]()
koledzy chyba powiedzieli wszystko. Dla mnie kolorki kadry i przepały są na nie
Zbędny
Spokojnie, napisałem tylko o tym netbooku gdyż nie byłem pewien jak te kolory będą wyglądać na normalnym monitorze to którego obecnie dostępu nie mam. Co to porst procesingu to żadnego pluginu nie używałem, wszystko wywoływane w lightroomie. Dziękuje wszystkim za opinię i konstruktywną krytykę, postaram się wyciągnąć wnioski na przyszłość![]()
Skontaktuj się z nami