Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Mistrz drugiego planu

http://forum.eikona.lublin.pl/viewto...p=39234#p39234

Re: backstage

Post przez Misiaczek » 5 cze 2011, o 22:04

Była sobie Noc Kultury...
    Na Placu Rybnym- pokaz fireshow. Byłem, oglądałem i w pewnym momencie dotarła do mnie obecność bohatera drugiego planu...
    Na parkingu dla koni zaparkował koń...
    Znaczy prawie jak koń...
    No dobra- po prostu KROZ

Z dzikim zaangażowaniem odwrócony plecami do całej akcji- fotografował. Pewnie robił bekstejdż...

Nagle dotarło do niego, co dzieje się za plecami. Można to określić krótko: "Jaaa...."

I dalej robił ten bekstejdż, tylko tym razem odwrócony bardziej frontem w stronę akcji

W pewnym momencie chyba się musiał tłumaczyć, bo wkurzone dziewczę, którego tyłek fotografował połapało się, że coś tu nie gra...

Tłumaczenie na nic się zdało- w pogoń za Krozem ruszyli koledzy dziewczęcia, a Kroza najwyraźniej aparat zaczął parzyć w ręce...

W pierwszym odruchu postanowił się schować między tancerkami- tylko trochę nie pasował strojem

ale to chyba nie zadziałało. I wreszcie wpadł na doskonały pomysł- zniszczyć dowody i wmieszać się w tłum

Wtedy zniknął mi z oczu.
    Nie wiem czy przeżył...

zdjęcia moje a strona nadal w budowie

Domyślnie

coole story!

Domyślnie

Ale emocje i skupienie na twarzy bohatera - BEZCENNE

Oszczędny w słowach Awatar wit-o
    Miasto
    Prudnik-Wrocław

Domyślnie

Swietny reportaz, ale ostatnie zdjecie jest chyba tylko ostatnie by historia byla dobrze opowiedziana, a nie koniecznie chronologiczna?
    anyways podoba sie, z humorem

Uprawnienia umieszczania postów