Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Żyto

Domyślnie Żyto

Lekkie archiwum ale lubię tą fotę, na dodatek nie pamiętam kiedy coś wstawiałem

Domyślnie

Zdjęcie piękne, ale czy nie za agresywna kompresja?
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Bardzo ladne kolory. I podoba mi sie to kwiatowo-trawiaste bogactwo roslinnosci w kadrze. Motyw bardzo podatny na pikseloze lub nadmierne wyostrzanie i tutaj troche to wyszlo.(Nie jestem pewien czy to przez to ale zdjecie jest malo czytelne)
    Troche takze na nieczytelnosc obrazu moze miec wplyw to, ze dales tylko 800 pix na dluzszym boku, poprosimy z dopuszczalnym rozmiarem 1000pix jak mozna, na pewno to sie dobrze przysluzy fotce.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

...zdecydowanie zgadzam się z Krzysztofem.
    Dodam tylko od siebie że naprawdę bardzo dobra odsłona(szkoda że taka mała),super motyw-roślinność tworzy kolorowe plany.Pięknie i nie dziwię się że lubisz to zdjęcie.

ps: już nie chyba, a na pewno za mocno ostrzysz.

Domyślnie

A dla mnie to zdjęcie jest bardzo malarskie. Lubię takie

Domyślnie

Bardzo ładna kompozycja, rzeczywiście zdjęcie nasuwa skojarzenia z malarstwem czy grafiką.

Domyślnie

Nie wiem co się z tym zdjęciem stało (megakompresja, wyostrzenie), ale wygląda strasznie.

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Troche takze na nieczytelnosc obrazu moze miec wplyw to, ze dales tylko 800 pix na dluzszym boku, poprosimy z dopuszczalnym rozmiarem 1000pix jak mozna, na pewno to sie dobrze przysluzy fotce.
    Zawsze wstawiam zdjęcia (forum, blog), które mają 800 px po dłuższym boku i nigdy, nic się z nimi nie dzieje, na czytelność też nie narzekam. To nie kwestia wielkości.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-06-2011 o 21:38
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Nie wiem co się z tym zdjęciem stało (megakompresja, wyostrzenie), ale wygląda strasznie [...]
    Istotnie, coś jest na rzeczy, jakość skutecznie przysłania treść.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Istotnie, coś jest na rzeczy, jakość skutecznie przysłania treść.
    jw.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 07-06-2011 o 22:41 Powód: pis.

Domyślnie

Zdjęcie z lekkiego archiwum i fakt, wówczas o jakość musiałem walczyć. Jak widać poległem

Dzięki za Wasze opinie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów