Szukaj
Na wszystkich Twoich zdjęciach - bladośc. Tu się akurat bladości nie przyczepię, ale ostrość na twarzach modelek (zwłaszcza pani z lewej) to juz kuleje mocno.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Tak się dłużej zastanawiałem nad tym zdjęciem... Trochę nie bardzo widzę w nim jakąś historię, moment, chwilę. Do glamuru też bym tego nie wsadził. Powiem szczerze, że nie wiem w jakie ramy można by je wcisnąć. Abstrahując już od przesłania, jak dla mnie zbyt centalny kadr. Niepotrzebna ta góra. Można było ciąć na wysokości snopków siana.
Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów
jakos nie czuje klimaty..womens world..yhmm..nie no nie czuje..
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Kadr po prostu zły - powinien być poziomy zdecydowanie. Niebieskie cienie na sianku u stóp i sine nogi sugerują problemy z oświetleniem. Sama scenka jest... nie do końca realistyczna. Interakcja między modelkami mogłaby nabrać trochę mocy. Pozycja kwiecistej jest dość dziwna i nienaturalna.
Ogólnie tak sobie. Coś jakby świtało, ale nie zostało to wykończone.
Skontaktuj się z nami