Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: Emiraty

Domyślnie Emiraty

Zapraszam do obejrzenia zdjec z Dubaju. Wszystkie wykonane Nikonem FA z Nikkorem 35-70/2.8 na Kodaku Trixie 100.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Bonus (taki maly zarcik )

B1.

B2.

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-06-2011 o 06:38 Powód: lit.

Domyślnie

Tri-X 100 - yo sure?
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Tri-X 100 - yo sure?
    T-Max Zawsze myli mi sie z Trixem

Domyślnie

Kolory bardziej by mnie przekonały, bo co jak co ale w świecie arabskim kolor i zapach to kwintesencja ich życia. Niestety te klimaty b&w mnie nie kręcą....
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Kolor tez bedzie. Musze jeno wywolac film

Domyślnie

Jestem na nie. Taka próba podejścia do ludzkiego pierwiastka. Ale... nieprzekonująca. Zawisło to gdzieś w połowie drogi między streetem, architekturą, reportażem i zdjęciami pamiątkowymi. Niestety z samodzielnych kadrów jedynie 4 ma dla mnie to coś. Ale i tak mało. Chętnie jednak zobaczę ciąg dalszy, bo miejsce jest niesamowite i być może udało się to lepiej uchwycić.

Domyślnie Abu Dhabi

Na pierwszy ogien zdjecia z Corniche Beach w Abu Dhabi. Z czasem watek bedzie przyrastal w nastepne zdjecia, a uzaleznione to bedzie od tempa wolania filmow

Zapraszam!

1.

2.

3.

4.

5.

Pozdrawiam!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jestem na nie. Taka próba podejścia do ludzkiego pierwiastka. Ale... nieprzekonująca. Zawisło to gdzieś w połowie drogi między streetem, architekturą, reportażem i zdjęciami pamiątkowymi. Niestety z samodzielnych kadrów jedynie 4 ma dla mnie to coś. Ale i tak mało. Chętnie jednak zobaczę ciąg dalszy, bo miejsce jest niesamowite i być może udało się to lepiej uchwycić.
    Masz racje, ze troche taki "misz masz" sie wkradl w te zdjecia. Zdjecie np. 1) wydawalo mi sie sensownym otwarciem calego setu. Zdjecie, ktore de facto mogloby widniec w dziale architektura. Z kolei gdy mowimy o jakims spojnym secie, czy tez historii to zaczyna nam sie reportaz wkradac, ale to znowu tak nie do konca tutaj.

Zdjecia jeszcze mam i na pewno odwiedze nie raz w najblizszej przyszlosci Dubaj, wiec bedzie kontynuacja

Domyślnie

2 ma ładną kompozycje. 5 też niezłe - ale komputerowo bym tego jpg-a o 1 ev zmniejszył/zwiększył ( tzn albo rozjaśnił postacie z pierwszego planu albo przyciemnił ich twarze do prawieabsolutnegoczarnego).

ed: pisze o jpg-u bo kliszy przecież nie rozjaśnisz
    Ostatnio edytowane przez infrared ; 12-06-2011 o 11:14

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów