Szukaj
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-06-2011 o 06:38 Powód: lit.
Łosiem mi się podoba
Kolor tez bedzie. Musze jeno wywolac film![]()
Jestem na nie. Taka próba podejścia do ludzkiego pierwiastka. Ale... nieprzekonująca. Zawisło to gdzieś w połowie drogi między streetem, architekturą, reportażem i zdjęciami pamiątkowymi. Niestety z samodzielnych kadrów jedynie 4 ma dla mnie to coś. Ale i tak mało. Chętnie jednak zobaczę ciąg dalszy, bo miejsce jest niesamowite i być może udało się to lepiej uchwycić.
Masz racje, ze troche taki "misz masz" sie wkradl w te zdjecia. Zdjecie np. 1) wydawalo mi sie sensownym otwarciem calego setu. Zdjecie, ktore de facto mogloby widniec w dziale architektura. Z kolei gdy mowimy o jakims spojnym secie, czy tez historii to zaczyna nam sie reportaz wkradac, ale to znowu tak nie do konca tutaj.
Zdjecia jeszcze mam i na pewno odwiedze nie raz w najblizszej przyszlosci Dubaj, wiec bedzie kontynuacja![]()
2 ma ładną kompozycje. 5 też niezłe - ale komputerowo bym tego jpg-a o 1 ev zmniejszył/zwiększył ( tzn albo rozjaśnił postacie z pierwszego planu albo przyciemnił ich twarze do prawieabsolutnegoczarnego).
ed: pisze o jpg-u bo kliszy przecież nie rozjaśnisz![]()
Ostatnio edytowane przez infrared ; 12-06-2011 o 11:14
Skontaktuj się z nami