Szukaj
Jedynka i dwójka bardzo mi się podobają!![]()
Dla mnie wszystkie świetne, bo ja się dopiero uczę...
1, 3 i 6 najbardziej do mnie "gadają" ale 4 też ma w sobie to coś.
Poza tym są znakomitą odpowiedzią na głosy tych dla których portret musi być ostry jak żyleta.
Ostatnio edytowane przez lem77 ; 06-06-2011 o 21:23
D90, T17-50 VC, N85 1,8, N35, SB-700.
1,3 i 4 b.fajne.
Ogólnie wszystkie mi się widzą, choc na ostatnim ostrosci brak,
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Może ktoś jeszcze?
Tyle dobrych zdjęć z Kręgla wrzucacie, że trudno się przebić i doprosić o opinię![]()
![]()
1 i 2 tak tak tak ( "yes yes yes"). 3 podoba mi sie najmniej... na 5 rowerzysci przeszkadzaja ( wielki koks w koszulce bez rekawkow...).
Ostatnio edytowane przez login_87 ; 10-06-2011 o 08:57
2 i 1 w tej kolejności ....
D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II
1. - Oj świetne,
2. - taka poza to jedna z moich ulubionych
4. - świetnie uchwycone,
6. - Kolory bajka, chociaż nie wiem dlaczego mam awersje do dziwnie ułożonej lewej dłoni... (?)
Szkopułem dla mnie jest większym, to że wszystkie fotki masz od 1.8-2.2 Czasem wydaje mi się, że GO spoczęło na oku modelki![]()
Już chwalili, to co będę się powtarzał...
6 - pomyśl - jaka dziewczyna w eleganckiej kiecce usiądzie na asfalcie? Zakładając, że: nie wraca po pijaku? z imprezy, czuje się OK, nie potrzebuje pomocy.
To, po co sadzasz w ten sposób modelkę? Wygląda to strasznie sztucznie i nieważne, że kadr super, kolory piękne, dziewczę urocze.
W tym przypadku i innych podobnych sugeruję daleko idąca dbałość o zdrowie /nie siadaj na zimnym, bo wilka dostaniesz/.
Tutaj jest... podpis
Skontaktuj się z nami