Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Asia - Kręgiel

Domyślnie

ufff... nie dlatego, że nie znoszę krytyki, ale dlatego że przestraszyłam się przez moment, że może nieświadomie idę w stronę plastiku, a nigdy bym tego nie chciała...
    Więc podwójnie dziękuję za komentarze - każdy jest dla mnie bardzo cenny.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Talking

Dziewczyna ładna (a czy ktoś widział brzydką, bo ja nie) i ładnie wyszła na zdjęciu. Włosy, wisiorki, usta i przede wszystkim głębokie spojrzenie oczu. Całość bardzo sympatyczna. Bardzo ciasne kadrowanie - przy uszach i mocno ucięte czoło - podkreśla siłę wyrazu portretu. Bardzo dobrze. Na dole zdjęcia nie ma nic i dobrze, nic nie odwraca uwagi od twarzy, oczu. Ponadto oczy płynąc po głębokim dekolcie i nie napotykając żadnej przeszkody po pewnym czasie są niemile zaskoczone, że to już koniec zdjęcia ...

Na poważnie.
    Przy tak ciasno skadrowanej głowie wolę mocne cięcie dołu, podkreśli to siłę portretu.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Bardzo przyjemnie zdjęcie, delikatna obróbka i kolory. Lubię takie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

Łeee to chyba kwestia monitora u mnie jak ktoś wyżej napisał - oglądam teraz w pracy i lepiej wygląda skóra - widać fakturę i nawet jakieś cienie itp,
    a w domu mam tylko plamę wiec tu mi się podoba
    I kwestia kąta - z tego jak normalnie patrzę wyglada na przepalonę i płaskę - pozginam się jest o niebo lepiej.

Co ciekawe w pracy badziew Philipsa najtanszy, w domu Szajsung na PVA a takie cuda :O

Domyślnie

Od monitora bardzo dużo zależy, a najlepiej oceniać na papierze Dziękuję za trzecie odwiedziny sibelio

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

Nie ma za co, ale różnica naprawde aż sie nie spodziewałem :O
    A u mnie w domu naprawdę okropnie to wyglada, jak plama - wiec monitor do dupy mam ustawiony :/

Domyślnie

Cieszę się, że przyczyniłam się do odkrycia tego Teraz już z górki!
    Ja obrabiam na dwóch różnych monitorach i one nie odwzorowują tak samo, ale mam już w głowie korektę, więc staram się robić tak by partie obrabiane na jednym i na drugim wyglądały tak samo.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

OK jestem w domu - wygląda ewidentnie gorzej niż w pracy.
    Czas poprawic monitor

pzdr

Domyślnie

Skóra jak najbardziej widoczna. Żadnego plastiku tu nie ma
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów