Na gorąco pierwsze chciałam Wam pokazać
Szukaj
Na gorąco pierwsze chciałam Wam pokazać
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
nienawidze tak nienaturalnych zdjec gdzie kobieta wyglada jakby miala twarz wysypaną mąką, nie widać skóry ani nic
bleeeeeee
technicznie moze i spoko, ale skora jak dla mnie zmasakrowana, ale ja sie tam nie znam, zreszta policzki wygladaja jak dwa płaskie kolorowe placki a nie twarz z odcieniami, głębią itp
Dziewczyna ładna (a czy ktoś widział brzydką, bo ja nie) i ładnie wyszła na zdjęciu. Włosy, wisiorki, usta i przede wszystkim głębokie spojrzenie oczu. Całość bardzo sympatyczna. Bardzo ciasne kadrowanie - przy uszach i mocno ucięte czoło - podkreśla siłę wyrazu portretu. Bardzo dobrze. Na dole zdjęcia nie ma nic i dobrze, nic nie odwraca uwagi od twarzy, oczu. Ponadto oczy płynąc po głębokim dekolcie i nie napotykając żadnej przeszkody po pewnym czasie są niemile zaskoczone, że to już koniec zdjęcia ...
Na poważnie.
Przy tak ciasno skadrowanej głowie wolę mocne cięcie dołu, podkreśli to siłę portretu.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
"zmasakrowana skóra" nie była niczym ruszana, ale spoko, przyjmuję do wiadomości...
no to nie wiem, moze to makijaż albo monitor, ale u mnie serio policzki sa kompletnie płaskie i jednolite
ale oczy ma śliczne
zeby nie było ;]
Fajne. Podkreślone oczy. Fajne GO.
Potwierdzam, że dziewczyna miała idealną skórę. Może jedynie było trochę rozjasnione i dało to efekt "plastikowej" skóry.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Michal_C ; 06-06-2011 o 09:45 Powód: literówki
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Ja u siebie widzę normalnie pory skóry. Światło było bardzo rozproszone, może to kwestia tego. Natomiast nie używam żadnych blurów, ani innych bluro-podobnych narzędzi
Tak czy inaczej dziękuję za ponowne odwiedziny![]()
Piękne oczy modelki, ładna obróbka, świetna dobrana głębia ostrości. Jedyne co bym zmienił, to lekko kadrowanie - kadrowałbym nieco wyżej, bo PD róg jest o niczym, tzn. czegoś mi tam brakuje. Gdyby ujęcie było nieco szersze i zmieściłby się bark, to ok, a tak - odrobinkę wyżej![]()
clusca
Fufu X
Faktycznie dziewczyna jest bardzo gładka i lekki make-up może budzić wrażenie jak u Sibelio powyżej.
Ja też bym zmienił kadrowanie - za dużo dołu. Reszta miła.
Skontaktuj się z nami