Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Asia - Kręgiel

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Asia - Kręgiel

Na gorąco pierwsze chciałam Wam pokazać

Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

nienawidze tak nienaturalnych zdjec gdzie kobieta wyglada jakby miala twarz wysypaną mąką, nie widać skóry ani nic
    bleeeeeee

technicznie moze i spoko, ale skora jak dla mnie zmasakrowana, ale ja sie tam nie znam, zreszta policzki wygladaja jak dwa płaskie kolorowe placki a nie twarz z odcieniami, głębią itp

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sibelio Zobacz posta
    nienawidze tak nienaturalnych zdjec gdzie kobieta wyglada jakby miala twarz wysypaną mąką, nie widać skóry ani nic
    bleeeeeee

technicznie moze i spoko, ale skora jak dla mnie zmasakrowana, ale ja sie tam nie znam, zreszta policzki wygladaja jak dwa płaskie kolorowe placki a nie twarz z odcieniami, głębią itp
    Za poprzednikami: fakturę skóry widać - reszta poza GO.

Jak dla mnie - bardzo ładnie, delikatnie. Like it.
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Talking

Dziewczyna ładna (a czy ktoś widział brzydką, bo ja nie) i ładnie wyszła na zdjęciu. Włosy, wisiorki, usta i przede wszystkim głębokie spojrzenie oczu. Całość bardzo sympatyczna. Bardzo ciasne kadrowanie - przy uszach i mocno ucięte czoło - podkreśla siłę wyrazu portretu. Bardzo dobrze. Na dole zdjęcia nie ma nic i dobrze, nic nie odwraca uwagi od twarzy, oczu. Ponadto oczy płynąc po głębokim dekolcie i nie napotykając żadnej przeszkody po pewnym czasie są niemile zaskoczone, że to już koniec zdjęcia ...

Na poważnie.
    Przy tak ciasno skadrowanej głowie wolę mocne cięcie dołu, podkreśli to siłę portretu.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

"zmasakrowana skóra" nie była niczym ruszana, ale spoko, przyjmuję do wiadomości...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ruda Śląska

Domyślnie

no to nie wiem, moze to makijaż albo monitor, ale u mnie serio policzki sa kompletnie płaskie i jednolite
    ale oczy ma śliczne
    zeby nie było ;]

Domyślnie

Fajne. Podkreślone oczy. Fajne GO.

Potwierdzam, że dziewczyna miała idealną skórę. Może jedynie było trochę rozjasnione i dało to efekt "plastikowej" skóry.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Michal_C ; 06-06-2011 o 09:45 Powód: literówki
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Ja u siebie widzę normalnie pory skóry. Światło było bardzo rozproszone, może to kwestia tego. Natomiast nie używam żadnych blurów, ani innych bluro-podobnych narzędzi
    Tak czy inaczej dziękuję za ponowne odwiedziny

Domyślnie

Piękne oczy modelki, ładna obróbka, świetna dobrana głębia ostrości. Jedyne co bym zmienił, to lekko kadrowanie - kadrowałbym nieco wyżej, bo PD róg jest o niczym, tzn. czegoś mi tam brakuje. Gdyby ujęcie było nieco szersze i zmieściłby się bark, to ok, a tak - odrobinkę wyżej
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Faktycznie dziewczyna jest bardzo gładka i lekki make-up może budzić wrażenie jak u Sibelio powyżej.

Ja też bym zmienił kadrowanie - za dużo dołu. Reszta miła.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów