Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie The Light Of Freedom

Witam wszystkich

Jako że miejsce dawno nie pokazywane, to nieśmiało zdecydowałem je tutaj zamieścić
    Miniony czwartek i piątek to totalna "pustka" na irlandzkim niebie (co widać na poniższym kadrze) i bardzo mocno świecące słońce.
    Spontaniczny wypad z żoną na zachód słońca, nad ocean. Słońce było tuż nad horyzontem i ... powstał taki kadr

Zapraszam

Pozdrawiam!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ładnie wyszło ,kiedy patrze na klify to zawsze żałuje że ich nie zobaczyłem będąc w Irlandii
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Szkoda, że niebo nie zagrało, ale w sumie kolorystycznie pasuje do całości zdjęcia. Mnie się podoba.

Domyślnie

Mnie się wydaje Hubercie, że trawiaste tarasy są troszkę za jasne jak na warunki, o których wspomniałeś we wstępie. Poza tym gitarka.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo dobra praca.

Domyślnie

Jak mowilem...nie poznalem, ze twoje i cos mi nie pasowalo, Andrzej chyba wyjasnia co

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Mnie się wydaje Hubercie, że trawiaste tarasy są troszkę za jasne jak na warunki, o których wspomniałeś we wstępie. Poza tym gitarka.
    Tak sobie patrze i ... przyznaje Ci rację Andrzeju Trochę za mocno podjechałem suwakiem...

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    (...) cos mi nie pasowalo, Andrzej chyba wyjasnia co
    Kogo jak kogo, ale Ciebie nie podejrzewałem o problem z wypowiedzią nt "co jest nie tak?"

W takim razie korekta:

www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

I zrobiło się elegancko...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

elegancko to bylo, teraz bardzo elegancko sie zrobilo

Domyślnie

Oba zdjęcia dobre, jednak druga wersja lepsza.
    Pozdrawiam, Karol.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów