Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Tatry

Domyślnie Tatry

Z pewną dozą nieśmiałości wrzucam coś z urlopu. Fajnie było, ale się skończyło .
    1.

2.

3.

4.

5.

I na koniec bonus. Mogłem tylko stać i płakać że nie zabrałem ze sobą długiej rury...

Jest tego więcej, ale nie chcę Was straszyć marną jakością.

Domyślnie

Bonus dla mnie najlepszy bo i obiekt ciekawy, pozostale - blade, blade i jeszcze raz blade. zabrakło światła.

Domyślnie

Niestety światło było jakie było, obróbka na pewno by im dodała dużo uroku!

Domyślnie

No właśnie światło... osobiście jestem przeciwnikiem obróbki. Takie było i koniec. Nie chcę ubarwiać swoich wakacyjnych fotograficznych pamiątek. To jak poprawianie rzeczywistości, wspomnień zapisanych na karcie pamięci. Zupełnie mnie to nie kręci.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ocean Zobacz posta
    No właśnie światło... osobiście jestem przeciwnikiem obróbki. Takie było i koniec. Nie chcę ubarwiać swoich wakacyjnych fotograficznych pamiątek. To jak poprawianie rzeczywistości, wspomnień zapisanych na karcie pamięci. Zupełnie mnie to nie kręci.
    Owe zdjęcia jako "wakacyjne fotograficzne pamiątki" sprawdzają się znakomicie, z tym, że nie mają żadnej wartości artystycznej.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się piątka. Zdjęcia proszą się o DELIKATNĄ obróbkę.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 04-06-2011 o 18:51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ocean Zobacz posta
    Ja również uważam, że naturalnie pokazane rzeczywistość ma większą wartość. Kiedyś dobrze zrobione, wywołane i naświetlone zdjęcie przykuwało uwagę.Podziw dla fotografa, ktory uchwyciła dany moment i utrzymał piękne ujęcie. Dziś gdy widzimy bardzo efektowne zdjęcie, perwsząmyślą często jest - "ale ktoś dobrze potrafi bawić się Photoshopem"....
    Mnie się bardzo podobaja te naturalne, nie przekombinowane zdjecia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    zabrakło światła.
    Bzdury.
    Światła jest dość. Trzeba przysiąść i dopracować foty( przyciemnić miejscami, kontrast ... próbowałem ).
    Bardzo fajne - uważam...
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Bzdury.
    Światła jest dość. Trzeba przysiąść i dopracować foty( przyciemnić miejscami, kontrast ... próbowałem ).
    Bardzo fajne - uważam...
    Aha, dziękuje za uświadomienie mistrzu, chodziło mi DOBRE światło...

Aha - choćbyście się skręcili to z tych zdjęć nie wyciśniecie nic dobrego, nic ponad dokumentacje wycieczki, nie ta pora dnia, nie te światło.

Domyślnie

Malej wiary jesteś ... Voila - na szybko z jpg
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów