Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Wspomnienie

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    Piekna jedynka ale .. ten roz .. przeciez mowiles, ze masz zone i dziecko :P

Podstawa to dobry kamuflaż

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Podstawa to dobry kamuflaż
    Daj spokoj haha .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Ciekawe czy ktoś uwierzy ,że tam tak było
    Ja nie, za duży (stary) jestem na bajki Chociaż uwielbiam Toma i Jarrego, Flinstonów, Scooby Doo, wiecznie żywego Kaczora Donalda, Wilka i Zająca ... i jeszcze parę innych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Jedynka kadrowo jest super,ale kolory na obu, to dramat jakiś jest.
    podpiszę się, cały czas czekam na magiczne odsłony, na innych portalach Twoje tereny pokazują w magiczny sposób, a Ty...trzeba wcześniej wstawać
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie Wspomnienie

A ja co Darku?? Poświęcam na zdjecia tyle ile moge czasu.Moje zdjecia są tak jak je chce pokazac i moge, a to czy mniej czy bardziej sie podobają to juz inna sprawa.Przy tych zdjeciach przyznaje ze słabo sie postaralem przy obróbce, bo godziny są naprawdę wczesne a i słońce ładnie malowalo

Domyślnie

Na jedynce bardzo dobry kadr, ..... mam kilkanaście ujęć tej drogi, ale takiego nie mam
    ... wniosek, że jak w danej chwili, jakiś miejsce, fotografuje kilka osób (było nas pięciu), to i tak każdy coś swojego wyszuka.
    Co do kolorów, ..... to dyplomatycznie powiem , że własnie wróciłem z pleneru, .... jestem po dwóch nieprzespanych nocach ...... ale zobowiązuję się następnym razem skalibrować Ci ten monitor Pozdrawiam.

Domyślnie

Nic ciekawego nie powiem, bo Koledzy już wszystko powiedzieli w temacie...
    Poprawisz kolorystyke na 1-ce i będzie miodzio kadr!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

niesamowity kadr na dwójce!
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Wiem, że ziemia i piasek potrafią mieć bardzo różne kolory; również woda, która wypłukując różne składniki mineralne przybiera dziwna i niesamowitą barwę.
    Kolory mi nie leżą. Kadry ładne, szczególnie 1.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Miejsca przezacne - kolory jestem w stanie uwierzyć że tak było, niemniej osobiście deczko czerwienie i magenty bym odjął
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów