Szukaj
A ja co Darku?? Poświęcam na zdjecia tyle ile moge czasu.Moje zdjecia są tak jak je chce pokazac i moge, a to czy mniej czy bardziej sie podobają to juz inna sprawa.Przy tych zdjeciach przyznaje ze słabo sie postaralem przy obróbce, bo godziny są naprawdę wczesne a i słońce ładnie malowalo
Na jedynce bardzo dobry kadr, ..... mam kilkanaście ujęć tej drogi, ale takiego nie mam
... wniosek, że jak w danej chwili, jakiś miejsce, fotografuje kilka osób (było nas pięciu), to i tak każdy coś swojego wyszuka.
Co do kolorów, ..... to dyplomatycznie powiem , że własnie wróciłem z pleneru, .... jestem po dwóch nieprzespanych nocach ...... ale zobowiązuję się następnym razem skalibrować Ci ten monitorPozdrawiam.
Nic ciekawego nie powiem, bo Koledzy już wszystko powiedzieli w temacie...
Poprawisz kolorystyke na 1-ce i będzie miodzio kadr!![]()
niesamowity kadr na dwójce!
d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk
Wiem, że ziemia i piasek potrafią mieć bardzo różne kolory; również woda, która wypłukując różne składniki mineralne przybiera dziwna i niesamowitą barwę.
Kolory mi nie leżą. Kadry ładne, szczególnie 1.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Miejsca przezacne - kolory jestem w stanie uwierzyć że tak było, niemniej osobiście deczko czerwienie i magenty bym odjął![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Skontaktuj się z nami